Suomen suurin matkablogiyhteisö

Video: Sunny Coast Moments

Hellouu kaikki!

Ei olla vielä lähelläkään Agnes Wateria hahaha, eli terkkuja Sunny Coastilta edelleen. Meidän lähtö siirtyi huomiselle, koska jouduttiin käydä näyttämässä meidän autoa mekaanikolla. Se kun on muutaman kerran kuumalla säällä pidemmän ajon jälkeen alkanut kuplia. Kyllä, kuulitte oikein. Ihan niinkuin jollain olis perunankeitto meneillään konepellin alla. Ekan kerran jopa nauroin, kerta se ensimmäinenkin kun kuulen auton oikeasti KUPLIVAN.  No kyllä se hymy pikkuhiljaa hyytyi pikaisten googlettelujen jälkeen. No jokatapauksessa mekaanikko näytti meidän roadtripille vihreää valoa, kupliminen johtui vain jostain ilmasta joka oli jonkun korjauksen yhteydessä päässyt jonnekkin putkeen jne ja blaa blaa jotain auto joo joo en tajua mitään kyllä kyllä selvä kiitos heippa. Eli huomenna aamulla päästään vihdoin lähtemään!

/ / / Hi everyone!

We are not even close to Agnes Water yet like we were supposed to haha, so greetings from the Sunshine Coast (still). Our departure was moved untill tomorrow, because we had to take our car to mechanic today. Our car has been few times bubbling on very hot days. Yes, you heard right.  Like someone would be boiling eggs under the bonnet. First time I actually was reacting to this with laugh, since yeah, first time ever I hear car BUBBLING. After some fast googling, my smile was instantly wiped away. Well today we got good news, mechanic said everything is fine, that bubbling sound came from some part because there was something repaired and some air was just trapped in there and now it’s gone and car something and yes yes don’t understand anything yes yes thank you byeee! So tomorrow we can finally move on!

Tänään oli kuitenkin kiva päivä, ehdin käydä vielä yksissä akrojameissa ja Hennu kokkas ihan älyttömän hyvän päivällisen. Kanaa pekoni-sieni-kermakastikkeessa, parsaa, hunajamarinoituja tomaatteja ja lohkoperunoita AI ETTÄ. Ja pyöräytettiin aiemmin päivällä myös vadelma-mutakakku (lue: Hennu pyörätti, mä autoin koristelussa), koska Annella, meidän aussi-äitillä oli muutama päivä sitten synttärit. Nyt on kello kymmenen ja oon valmista kauraa sänkyyn. Halusin vain tulla vielä julkaisemaan pienen videokoosteen viime päiviltä täältä Sunny Coastilta. Aurinkoa, surffausta, rantoja, meri, akrojoogailua ja yleistä hengailua ympäriinsä. Ihana Sunny Coast ja ihanat ihmiset täälä! <3

/ / / Today was fantastic day anyway, I had time to meet some lovely acroyoga people for a little jam and Hennu was cooking awesome dinner for us. Chicken with bacon-mushroom-cream sauce, asparagus, honey-marinated carrots and crispy potato wedges. OMG foodgasm. Then we also baked beautiful raspberry-mudcake earlier (ok Hennu baked, I helped with decorating), because our Aussie-mom Anne had birthday few days ago. Now it’s 10pm and I’m quite ready for bed. I just wanted to come publish this video compilation from the past days in Sunshine Coast. Sun, surfing, beaches, ocean, acroyoga and general cruisin around. I love Sunny Coast and all the people here! xx

Previous Post Next Post

You Might Also Like