Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sunday mood

Heippa hei kaikki!

Meillä on ollut kiireinen viikonloppu, kun on pitänyt järjestää kaikennäköistä ens viikon reissailuja varten. Tänään meillä oli pikkupalaveri ens viikonlopun Fraser Islandin reissua ajatellen. Me tullaan siis kokonaisuudessaan viettämään tällä maailman suurimmalla hiekkasaarella 3 yötä ja 4 päivää. Fraser Island on valittu myös Unescon maailmanperintökohteeksi, ja on ihan varmasti ainutlaatuinen kokemus. Meillä on Hervey Baylla 8 -paikkainen maasturi odottamassa meitä sunnuntaina, josta otetaan lautta Fraser Islandille. Ajetaan maastureilla rantoja pitkin, telttaillaan kirkkaiden järvien läheisyydessä, nähdään hiekkadyynejä, sademetsiä…En malta odottaa! Tarkempaa infoa reissusta tulossa.

/ / / Helloo everyone!

It’s been busy days organising our upcoming travels. Today we had little meeting about the Fraser Island trip, which will be happening next weeks Sunday. In total we are going to spend 3 nights 4 days on this beautiful island. Fraser Island is the largest sand island in the world, and it’s inscribed as World Heritage. I believe this trip will be nothing but an amazing experience. We have our 8 -seat four-wheel drive waiting us at the Hervey Bay, where we are going to the ferry to Fraser Island. We will be driving on the beach, camping in the beautiful nature nearby the lakes, seeing sand dunes and green rainforests..I can’t wait! More info about this trip coming up.

Clip #8 2-001Clip #2-001DSC09421Clip #8 2-002Asioiden järjestelyjen välissä, ollaan me aina jotain hauskaakin ehditty tekemään. Ollaan otettu päivät suhteellisen rennolla aikataululla, mikä on tuon mustikkafarmin joka-aamuisten kello kuuden herätyksien jälkeen ollut ihan tervetullutta. Ollaan käyty uimassa ja surffailemassa. Kahvittelemassa ja lounaalla ulkona. Meillä oli kavereiden kanssa pihamyyjäiset. Ollaan myös ehditty akrojoogailemaan! Mä kokeilin tätä lajia ekan kerran viime toukokuussa ja obsessio syntyi jo ekalla kerralla. Nyt oon saanut Hennunkin innostumaan asiasta, ja tää flikka oppii kyllä kaikki temput ihan älyttömän nopeasti! Tässä siis muutamia kuvia viime päivien akroiluista.

/ / / Even thought we’ve been busy with organising everything, we have still had time to do everything fun. We have had as relaxed schedule as possible, which have been very nice after the 6am wake-ups at the blueberry farm. We’ve been swimming in the ocean and surfing. We have been having lunch and coffee out. We had garage sale with friends. We have also had quite a good amount of time for acroyoga! I tried this sport in last May, and fell in love right away. Now I’ve gotten Hennu excited about it too, and she actually learns everything so fast! Here is couple of shots from our acro practises from past days.

Clip #10Clip #2-003DSC09428Clip #8 2-003

Previous Post Next Post

You Might Also Like