Suomen suurin matkablogiyhteisö

Camping & Fraser Island

Helloo!

Ajattelin tulla vähän päivittelemään meidän matkasuunnitelmia. Meidän oli tarkoitus lähteä liikkumaan täältä Sunshine Coastilta jo maanantaina, mutta me viihdytään täälä näköjään niin hyvin, että jämähdettiin taas tänne vähän suunniteltua pidemmäksi aikaa! Tää on mulle kyllä ehdottomasti kaikista kotoisin ”home away home” tähän mennessä. Täälä on aina hyvä sää, ihanaa luontoa, paljon surffirantoja, täälä on kaupunkifiilistä, mutta silti myös pikkukylän tuntua sekä oon tavannut täälä niin paljon huippuja ihmisiä! Erityisesti meidän ”aussiperheelle” Annelle ja Billille suuri kiitos, he ovat yksi suuri syy miksi täälä tuntuu kodilta. Täälä on aina hyvä fiilis olla.

/ / / Hello!

I thought I come do a little update about our travel plans. We were supposed to start moving on last Monday, but we love Sunny Coast so much, that we got stuck in here again haha. This is definitely the most home away home for me so far. It’s always nice weather here, beautiful nature, lot of surf beaches, it feels like a city but still like a small town and I’ve met so many amazing people here! Big thanks to our Aussie family Anne and Bill, they are one of the big reasons why it always feels like home in here. It’s only good vibes in Sunny Coast.

DSC09353DSC09361No nyt kuitenkin irtaudutaan hetkellisesti meidän ”kodista”, ja lähdetään maanantaina ajelemaan itärannikkoa ylöspäin. Suunnitelmissa on pysähtyä merenrantakaupungien Agnes Waterin ja 1770:n ja liepeille telttailemaan. Ja jos totta puhutaan, ajateltiin vetää meille tutulla tyylillä, mitä sen suurempia suunnittelemaan. Ladattiin kuitenkin meidän Iphoneen sovellus nimeltä WikiCamps Australia. Tällä sovelluksella löydät lähistöllä sijaitsevat leirintäalueet, karavaaniparkit, suihkut/vessat ja WiFi-spotit. Kerron teille jatkossa kokemuksia miten hyvin WikiCamps -sovellus toimi meidän kohdalla!

Agnes Waterissa sijaitsee Australia itärannikon pohjoisimmat surffibiitsit, siitä ylöspäin Great Barrier Reef estää hyvien surffibreikkien syntymisen. Me ajateltiin bookata surffitunti, koska me ei koskaan olla oltu missään ns. oikeassa surffikoulussa. Katsotaan sitten fiilispohjalta mitä muuta me keksitään! Ja ens viikon lauantaina tapahtuu jotain mistä oon haaveillut jo kauan aikaa. Me lähdetään viideksi päiväksi Fraser Islandille, jeeeeeeee! Siitä lisää myöhemmin.

/ / / Now it’s time to move on from our cozy home town for a while thought. On Monday we will drive up to Agnes Water to camp for few days. We thought to go with the same style as always, why plan when you can go without plan hehe. We downloaded one useful app thought. It’s called WikiCamps Australia and it’s costing around 5 dollars. It shows you all the camp sites, caravan parks, showers/toilets and also stuff like Wifi -spots. I will write you some reviews how it actually works once we have used it a little bit.

Agnes Water has the most northerly surf beaches. We were thinking of taking a surf lesson, since we have never actually done that. Should be fun! Otherwise we are just gonna go with the flow, and see what we find. And next Saturday will happen something that I’ve wanted to do for ages, we are going to Fraser Island for 5 days! Yeeeew, can’t wait. I will write you more about this later.

DSC09366DSC09362DSC09376

T-shirt and bikini bottom from Helsinki Surf Shop.

Previous Post Next Post

You Might Also Like