Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tea Tree Bay Beach

Moi kaikki!

Me oltiin tänään koko päivä surffaamassa Noosassa, Tea Tree Bay -rannalla. Paloinkin ihan kivasti, mitä ei mulle vaaleasta ulkomuodostani huolimatta kovin usein käy. Ja viiskymppiset oli pinnassa kuitenki! Hommattiin viime viikolla GoPro, jota ei huonoista säistä johtuen olla päästy vielä kovin usein testaamaan. Tänään oli ihana aurinkoinen keli heti aamusta, ja päätettiin lähteä Noosaan!

Noosa sijaitsee noin 45 minuutin ajomatkan päässä Maroochydoresta. Sieltä löytyy älyttömän upeaa luontoa, Noosa River, kauniita rantoja ja kansallispuisto. Noosan rannat on yleisesti ottaen ihan huippuja surffaukseen ei-niin-kokeneillekkin surffareille! Tiedettiin, että aallot olis suht pieniä tänään, mutta haluttiin silti lähteä. No kyllähän sielä aika flättiä olikin, mutta otettiin silti lauta alle ja lähdettiin melomaan. Täydellinen mahdollisuus testailla meidän uutta kameraa, ei liian isoja aaltoja ja vähän ihmisiä!

Editoin tänään pienen fiilistelyvideon meidän päivästä Noosassa ja lisään sen tänne blogiin huomenna. Tässä kuitenkin pari kuvaa. Hulluilla on halvat huvit, idiooteilla ilmaiset!

/ / / Hi guys!

We spent the whole day in Noosa today. Despite the huge amount of sun screen, I also burned myself. Nice, looks like I have white bikini on without bikini! Anyway, last week we bought GoPro, which we haven’t really had change to test so much yet. It has been quite bad surf lately and stormy days. Today it was bright, sunny morning and we decided to go for a surf to one of our favourite beaches, Tea Tree Bay Beach!

Noosa is around 45 minutes drive from Maroochydore. It’s a very beautiful area and awesome nature, Noosa River, surf beaches and Noosa National Park. Beaches are excellent for surfing, even for not-so-experienced surfers. We knew that waves would be really small today, but we still wanted to go. And yeah, it was quite flat first, but was picking up a bit later on. It was actually perfect condition to test out our new camera, not too big waves and not too much people. 

I was editing a video from our day in Noosa, which I will publish in here tomorrow, stay tuned! Here is a little sneak peak.

GOPR0064-001GOPR0055-002^^My Rip Curl bikini from Helsinki Surf Shop!

GOPR0045GOPR0043-001GOPR0046GOPR0043GOPR0055-001

Previous Post Next Post

You Might Also Like