Suomen suurin matkablogiyhteisö

Beach & Music & Friends

Helouu!

Tää viikko on mennyt ihan sairaan nopeasti, tuntuu ettei olla ehditty tekemään mitään hirveän eksoottista. Haluisin ihan älyttömästi surffaamaan, mutta surffi on ollut aika huono viime päivinä. En malta odottaa, että pääsen ottamaan meidän uusimman hankinnan, GoPron, surffaamaan! Tänään vietiin se kuitenkin jo ekaa kertaa uimaan tuohon meidän lähibiitsille, hauska nähdä minkälaista kuvamateriaalia saatiin aikaiseksi haha!

/ / / Hi guys!

This week has been passing by fast, feels like we haven’t done anything special. I would really want to go for a surf, but it hasn’t been good waves past days. I’m also very eager to get to test our new GoPro while surfing! Today we took it for a swim to the beach nearby, fun to see what kind of material we were able to film haha!

DSC09170DSC09185DSC09157Huomenna meidän kaveri pitää ison garage salen eli pihamyynnin. Nää on tosi suosittuja Australiassa, ja Byronilla ihan must-do! Oon tehnyt Byronilla niin hyviä löytöjä eri pihamyynneistä. Eli jos oot menossa Byronille, herää ajoissa lauantaiaamuna, hae take-away kahvi ja ei muuta kun kiertelemään. Paras tapa on auto, koska pihamyynnit on aina sielä täälä! Mikäli et autoa kuitenkaan omista, muutama hyvä paikka on Top Shop -nimisen kahvilan lähellä, sekä Bangalow Road. Tän tien varrella on takuuvarmasti joka lauantai porukkaa myymässä!

/ / / Tomorrow morning my friend will have garage sale at her home. They are very popular here in Australia, and especially in Byron, you have to see them! While I was living in Byron, I found so many gems from garage sales. Wake up early on Saturday, go get a take-away coffee and head to the garage sales! Car is useful to see as many as possible, but you can also walk. Best spots for walking is around Top Shop -cafe and Bangalow Rd. There is always garage sales on Bangalow Rd!

DSC09195DSC09162DSC09178Mennään siis huomenna toivottavati hankkiutumaan eroon meidän ylimääräisistä kamoista ja yritetään parhaamme mukaan olla keräämättä liikaa uusia kamoja. Helpommin sanottu kuin tehty! Pihamyyntien jälkeen toivottavasti ehdittäis vielä surffaamaan ja akrojoogailemaan. Harmi vaan että huomiseksi on ilmeisesti luvattu ukkoskuuroja päivälle. 

Tässä vielä muutamia kuvia meidän biitsihengailuista Byronilla. Aurinko, ranta, meri, musiikkia ja kaverit = perfect! <3

/ / / I’m also planning to get rid of all the extra clothes I have, and hopefully not buying too much new stuff haha! Easier to say than do. After garage sale, I hope we have time to head for surf and acro yoga. Apparently it’s going to be storm tomorrow thought. Well see!

Here’s couple of shots from Byron, when we spend typical Byron day: beach, ocean, sun, music and friends! Perfect! <3

DSC09197DSC09172DSC09153DSC09194

Previous Post Next Post

You Might Also Like