Suomen suurin matkablogiyhteisö

WATERMELON

Heippa kaikki!

Me ollaan oltu kokoajan menossa, joten bloggailu ei oo ollut ihan sillä tasolla mitä ajattelin haha! Nyt ollaan vietetty pari päivää täälä Maroochydoressa, Sunshine Coastilla. Eilen meidän paikallinen kaveri vei meidät salaiselle vesiputoukselle Yandinaan, noin 30 minuutin ajomatkan päähän Maroochydoresta. Käytiin pulahtamassa, näin ensi kertaa ankeriaan sekä jos istui hetken paikallaan, pienet ravut tuli nipistelemään varpaista. Sieltä löytyi myös putous minkä keskeltä löytyy pieni luola, jossa on noin kolme metriä vettä. Sinne pystyy hypätä kalliolta! Olin jo hyppäämässä kunnes Hennu totesi: ”Fiia, jos sä murrat kätes, niin mulla ei oo aikaa odotella sua.”. Jätin sitten hyppäämättä. Jäi harmittamaan.

/ / / What’s up guys?

We have been going from one place to another all the time, so I haven’t had any time for blogging haha! We have spent two days in Maroochydore, Sunshine Coast now. Yesterday our local friend took us to the secret waterfall in Yandina, which is approx 3o minutes drive from here. We went for a swim, I saw an eel for the first time and if you were sitting still for a while, little crabs came to snip your toes. There was also one waterfall with big swimming hole in the middle. You can jump to that whole, and I was already about to do that. Then Hennu said: ”Fiia if you do that and hurt yourself, I have no time to wait you.” So I didn’t jump. Still regretting. 

DSC09094DSC09066

DSC09070DSC09127Palataan kuitenkin vielä Byronille. Me asuttiin alkuvuodesta melkein neljä kuukautta tässä ihanassa, pienessä hippikylässä. Alkuperäinen suunnitelma oli olla kuukausi. Nyt kuitenkin visiitti jäi vain kolmeen yöhön, jotka kuitenki vierähtivät yhdessä hujauksessa. Meillä oli meidän kaveri Luca mukana, joka ei ollut koskaan vielä käynyt Byronilla. Esiteltiin meidän kaikki suosikkirannat ja paikat, täältä löytyy myös vanha postaus mun Byronin TOP vitosesta! Surffaamaan ei päästy huonojen säiden vuoksi, mutta rannalla vietettiin aikaa jokatapauksessa, nähtiin kavereita ja käytiin yöelämässä. Ihan vain kerran. No okei kaksi. No ehkä saatettiin käydä kaikkina kolmena iltana!

/ / / But back to Byron. We use to live in this small, lovely hippie village. When we first arrived to Byron, we only had plans to stay for one month, ended up staying four months. Now we managed to stay only three days haha! We had our friend Luca with us, he had never been in Byron before. We were taking him to our favourite spots, you can find my TOP 5 in Byron from here! This time there was no surf unfortunately because of the wind, but we spend time at the beach anyway, met our friends and also went to the famous Byron nightlife. Just once. Ok, twice. Fine, let’s be honest, three nights in a row!

DSC09087

DSC09150DSC09068DSC09135-001Tässä muutamat fiilistelykuvat mun suosikkirannalta Wategosista. Wategos Beach sijaitsee noin 10 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Rannan lähettyviltä löytyy paljon ilmaisia parkkipaikkoja, mutta viikonloppuina ja yleisinä vapaapäivinä saattaa olla aika täyttä. Ihan rannan vierestä löytyy myös kahvila ja välillä sieltä bongaa myös suloisen liikkuvan kahvila, eli vanin! Meillä oli mansikoita ja vesimelonia mukana, ja suunnattiin suoraan palmujen juureen. Ranta oli ihanan autio, koska oli arkipäivä ja vähän tuulisempi sää. Perfect meille!

Ps. Me ostettiin Hennun kanssa muuten tänään jotain kivaa itsellemme, tsekatkaa vipa kuva! ;D

/ / / Here’s few shots from my favourite beach in Byron, Wategos Beach. It is approx 10 minutes drive from the centre of Byron. There is lot of free parking around this beach, but on the weekends and public holidays it can get very busy. There is a cafe at the beach, and sometimes you can find the cutest cafe there. The van cafe! We just had some watermelon and strawberries with us, and found a nice spot under the palm trees. It was almost no one else at the beach, since it was Monday and it was little bit windy weather. Perfect for us!

Ps. We went and bought something awesome for ourselves today, check the last picture! ;D

DSC09105DSC09122DSC09089DSC09091DSC09282^^We have a new toy! Can’t wait to try it out!! GoPro Hero 4 Silver + some accessories for water sports!

My bikini sponsored by Helsinki Surf Shop.

Previous Post Next Post

You Might Also Like