Suomen suurin matkablogiyhteisö

Byron to Sunny Coast

Helouu!

Tää on ihan pikapäivitys sillä nukahdan ihan näillä näppäimillä! Täälä ollaan, Sunny Coastilla! Meillä oli tarkoituksena lähteä hyvissä ajoin tänään aamulla, mutta päätettiinkin jäädä vielä iltapäivään asti Byronille. Vietettiin rento päivä, syötiin hyvä aamiainen ja hengailtiin biitsillä, perfect day! Byronilta tänne Maroochydoreen (Sunshine Coastille) kestää reilu pari tuntia ajaa. Pysähdyttiin pikaisesti Brisbanessa syömässä ja kuulkaas ihan H&M:llä. Tämä Suomessa hyvin yleinen ruotsalainen vaateketju on nimittäin Ausseissa harvinaista herkkua haha.

Huomenna tulossa tarkempaa postausta meidän puuhasteluista Byronilla! Tän postauksen kuvituksena saa toimia parin viikon takaiset GoPro -kuvailut Tooloom -vesiputouksilta. Meillä oli käytössä kaverin GoPro, mutta ajateltiin hommata oma samanlainen ihan parin päivän sisään, vietetään sen verran paljon aikaa vedessä ja veden äärellä, että action-kameralle on todellakin tarvetta!

/ / / Hi guys!

Just a quick update. We just arrived to Sunny Coast, Maroochydore today! We were supposed to leave really early from Byron today, but ended up spending one more afternoon there. We had relaxed day with nice breakfast, beach, friends and music. Perfect! It is little more than two hours to drive from Byron to Maroochydore. We stopped quickly in Brisbane to eat and to go shop at the H&M. Yes, this Swedish retail chain is very very common in Finland, but very very rare in Australia haha!

Tomorrow I will be posting more about our fun days in Byron. Here’s few unpublished GoPro shots from two weeks ago, when we spent one day at the Tooloom Falls. We were testing our friend’s GoPro, but we are planning to get our own camera soon! We spend so much time in the water and by the water, that we really have use for an action camera!

Previous Post Next Post

You Might Also Like