Suomen suurin matkablogiyhteisö

Two girls and The Roadtrip.

Moi kaikki!

Lauantai-aamuna pakattiin meidän kimpsut ja kampsut kasaan, ja käytiin vielä viimeisen kerran pyörähtämässä meidän mustikkafarmilla. Asuttiin Bonalbossa, tuossa pienen pienessä kylässä, melkein neljä kuukautta! Vaikka en varmasti koskaan enään tule jalallani Bonalboon astumaan, oli silti oudolla tavalla haikeaa lähteä. Neljässä kuukaudessa ehti tutustua oikeastaan koko kylän populaatioon, ja tuli luettua paljon enemmän kirjoja ja harrastettua yleistä hengailua. Menin joka päivä aikaisin nukkumaan ja heräsin kukonlaulun aikaan ilman herätyskelloa. Olin myös ”telttailemassa” viimeiset pari viikkoa, rakensin kunnon luksussängyn mun autoon! Aamulla oli kiva herätä melkein vierestä kuuluviin lehmien ja erinäisten lintujen ääniin.

/ / / Hi guys!

Saturday morning we packed up everything we own, and went for a one last visit to our blueberry farm. We lived in Bonalbo for nearly four months! Even thought I will probably never ever enter Bonalbo, it was still, in a weird way, sad to leave. In four months you got to know pretty much every person in the village, I read a lot of books and took it easy. I went to bed early every day, and woke up with the sunrise without alarm. I was also ”camping” for last two weeks, I build an awesome bed to my car haha! In the morning it was fun to wake up and and hear the noises of cows and different type of birds nearby.

DSC09043^^Spent a lot of time here in past 4 months…

DSC09040DSC09042DSC09026^^Unpacking the old, packing up the new!

Nyt ollaan vietetty meidän vanhassa kotikylässä Byronilla pari yötä ja huomenna lähdetään kohti Sunny Coastia! Meillä on tarkoituksena matkustella ainakin seuraavat 3-4 viikkoa itärannikkoa pitkin ylös Cairnsiin ja sen jälkeen katsotaan mihin matka jatkuu. Meillä on suunnitelmat aika avoimet, niinkuin aina haha! Blogi tulee päivittymään kaikesta mahdollisesta mitä matkalla keksitään tehdä, muistakaa seurata mua myös useammin päivittyvän Instagramin puolella nimellä fiiaemilia! Tsekkaa mun ja Hennun molempien roadtrip -kuvailut häshtägillä: #TwoGirlsAndTheRoadtrip

Byronilta on tulossa lisää kuvia ja tekstiä, tässä muutamia sekalaisia otoksia!

/ / / Now we have spent couple of night in our old home town Byron Bay and tomorrow heading towards Sunshine Coast. We are planning to travel the east cost up to Cairns at least for the next few weeks. Then maybe drive down, or see where we end up going to. Our plans are quite open, as usual haha! My blog will be updated with everything we end up doing and seeing, remember to follow me also in Instagram: fiiaemilia! Check out what we update with Hennu from our roadtrip: #TwoGirlsAndTheRoadtrip!

There will be more photos from Byron, here’s a few random shots!

DSC09034DSC09055DSC09037DSC09058DSC09115^^Byron I missed you!

Previous Post Next Post

You Might Also Like