Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tooloom Falls

Helouu!

Me istutaan Hennun kanssa täälä jossain Brisbanen lähettyvillä sijaitsevassa kirjastossa lanittamassa. Meidän kaverin piti tulla katsastamaan auto, joten me tultiin samalla metsästämään meillä autoa. Itseasiassa oltiin jo tulossa ostamaan sellaista pikkumaasturia, oltiin jo puhelimessa lyöty lukkoon kauppa. Meidän tuuri on kuitenkin yleensä luokkaa Aku Ankka, joten tyyppi päätti viime hetkellä ettei haluakkaan myydä autoansa. No ei se mitään, ei me pienestä lannistuta! Autoja täälä pallolla riittää, joten nyt meillä on tehoetsintä päällä ja yritetään ehtiä tänään katsomaan mahdollimman monta autoa. Pitäkää sormet ja varpaat ristissä, että joku täydellinen yksilö tulisi vastaan. Muuten joudutaan muuttamaan meidän suunnitelmia taas haha! 😀 Normi-ihmisillä on Plan B, meillä pitää olla aina vähintään myös Plan C ja Plan D.

Tässä kuitenkin muutamia kuvia viime viikolta! Vietettiin ihana, aurinkoinen vapaapäivä Urbenvillessä sijaitsevilla Tooloom -putouksilla, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Bonalbosta. Meillä oli mukana myös karvainen kaveri, jonka voitte bongata kuvista!

/ / / What’s up!

We are sitting here in some library somewhere near Brisbane with Hennu. Our friend had to come do roadworthy for his car, so we came to look for a new car for us! We were actually already going to come buy one red little SUV, we had already made a deal on the phone. Unfortunately guy decided at the last minute, that he doesn’t want to sell his car anymore. But now we have spent two hours very intensively looking for cars, and going to go see few really good ones today. Keep fingers crossed!!

Here’s few shots from last week, when we spent nice, sunny day off at the Toolom Falls, located in Urbenville. It’s around 30 minutes drive from Bonalbo. We also had a little furry friend with us, which you can spot from the pictures. Isn’t he cute?

DSC08910DSC08948DSC08927DSC08969DSC08975DSC08952-001DSC08940DSC08973DSC08978DSC08958DSC08945Tähän loppuun vielä kuva putouksilta mihin meinattiin ensin mennä uimaan! / / / Here one more photo from the falls we first wanted to go for a swim, just one word: Australia.

DSC08899

My Rip Curl bikini sponsored by Helsinki Surf Shop!

Previous Post Next Post

You Might Also Like