Suomen suurin matkablogiyhteisö

Where to eat in Brisbane? – Himalayan Cafe

Moi kaikki!

Moni voi varmaan samaistua siihen fiilikseen mikä on, kun on uudessa kaupungissa pyörimässä nälkäisenä etsimässä hyvää ravintolaa. Tarjontaa on valtavasti ja haluaisi kuitenkin testata jonkun oikeasti tosi hyvän paikan. No tässä kohtaa me ollaan todettu Lonely Planet ihan kullanarvoiseksi! Ei olla petytty kertaakaan, kun ollaan sieltä valkattu ravintola. No Brisbane on kuitenkin suhteellisen iso kaupunki, joten jopa Lonely Planetin sivuilta löytyi tarjontaa enemmän kuin tarpeeksi. Brisbanen New Farm -alueella näytti kuitenkin sijaitsevan katu, missä oli valikoimaa laidasta laitaan. Kohteeksi valikoitui nepalilainen ravintola nimeltä Himalayan Cafe.

/ / / Hi guys!

Many of you probably know that feeling when you are in new city, everybody is hungry and you are trying to look for a restaurant. There is so many places to choose from, but you would like to try something actually good. Well for these moment, we grab our Lonely Planet and choose one of the recommended ones. We haven’t gotten disappointed even once. Brisbane is quite a big city with many different areas, so even in Lonely Planet, there was plenty to choose from haha! Eventually we chose a Nepalese restaurant called Himalayan Cafe, located in New Farm.

DSC08885DSC08879DSC08884DSC08881Paikka on pieni, mutta erottuu joukosta. Värikäs ja rukouslipuin koristeltu ravintola on sympaattisen näköinen, ja sisältä vieläkin näyttävämpi. Valittiin menusta kolme tarjoilijan suosittelemaa vaihtoehtoa, nautaa, lammasta ja kanaa. Erityisesti kookoskermassa ja kermaviilissä haudutettu kana oli ihan älyttömän hyvää! Otettiin curryjen ja riisin seuraksi Himalajan leipää. Uunituore leipä ja yrttidippi, nam! Mikäli Brisbaneen vielä päädyn käymään, haluan ehdottomasti käydä täälä uudestaan. Hintakaan ei päätä huimaa, curryt olivat lähes kaikki luokkaa 20 dollaria (=13-14€).

Himalayan Cafe ei sijaitse ihan ydinkeskustassa, veikkaisin noin 20-30 minuutin kävelymatkan päässä ihan Brisbanen ytimestä. Autolla noin vajaa 10 minuuttia, mutta bussitkin kulki ravintolan ohi useaan kertaan. Me oltiin täälä syömässä tiistai-iltana noin kuuden aikaan. Paikka täyttyi todella nopeasti, joten jos on isommalla porukalla matkassa, suosittelen pöytävarausta!

/ / / The restaurant is small, but stands out. It’s very colourful from outside and decorated with prayer flags. It looks very comfortable with outside area and lots of cushions. Inside it’s decorated beautifully with traditional Tibetan and Nepalese style. We chose three different curries recommended by the waitress, lamb, beef and chicken. We also had some Himalayan bread with dip on the side. Fresh, warm bread with herbs, so good! Our favourite was definitely the chicken cooked with coconut cream, sour cream and spices. If I ever go to Brisbane again, I want to eat here again. It’s quite affordable too, most of the curries were around 19,95 dollars (=13-14€).

Himalayan cafe is not right in the center of Brisbane, I would say maybe 20-30 minutes by walk. By car less than 10 minutes, and there was also lot of busses going by. We were eating here on Tuesday night around 6pm and it got busy fast. I would make booking if you have a bigger group!

DSC08892DSC08893DSC08898^^After! You know it was good when there is nothing left haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like