Suomen suurin matkablogiyhteisö

Planning a roadtrip!

Moi kaikki!

Jee, toiseksi viimeinen viikonloppu Bonalbossa alkaa än yy tee NYT! Lupailin kertoilla vähän mun lähitulevaisuuden suunnitelmista. Tarkkoja suunnitelmia ei valitettavasti ole syntynyt, koska no, yleensäkkään mikää ei ikänä mee niinkuin suunnittelee. Ainakaan mun kohdalla haha! Joku saattaa ehkä muistaa mun kertoneen meidän rakkaan Mitsubishin menneen rikki. No tilannehan on nyt se, että auton korjaus maksaisi rapeat 1800 dollaria eli periaatteessa saman verran mitä koko auto on tällä hetkellä arvoltaan. Me siis päädyttiin siihen, että meidän Mitsun tarina päättyy tänne Bonalboon ja me hommataan uus auto! Sitä ollaan nyt tässä viime päivät hihat heiluen yritetty hoitaa.

/ / / Hi guys!

Yewww, second last weekend in Bonalbo starts NOW! I promised to tell more about my plans for the near future. Well, we don’t have any exact plans, since nothing ever goes like planned anyway haha! Someone might remember when I told that our beloved Mitsubishi broke down. Situation is now that fixing the car would cost 1800 dollars, which is probably what the car is actually worth. Or maybe even more than what it’s worth. So we decided that the story of our lovely Mitsu will end up to Bonalbo. You we one good car Mitsu, thanks for this awesome year together! Now we are looking for a new car, and going to buy one next week.

DSC08730DSC08833DSC08715DSC08743DSC08728Kunhan saadaan uusi kaara alle, startataan ensi viikon sunnuntaina/maanantaina meidän roadtrip! Se alkaa vanhasta tutusta Byronista ja päättyy Pohjois-Australiaan, Cairnsiin. Matkalla tapahtuvat stoppeja ei ole vielä päätetty, ja eikä todennäköisesti tarkalleen tulla päättämäänkään. Just going with the flow. Sunshine Coastilla haluan suorittaa sukelluskurssin. Joten sielä siis vierähtää ainakin muutamat päivät. Matkalta tiedossa paljon paljon matkavinkkejä, suosittelemisen arvoisia paikkoja ja rantoja, couchsurffaamista, oikeaa surffaamista, joogailua, reilusti kuvia ja videoita.

/ / / After getting our new ride, we are going to start a roadtrip. It starts next Sunday/Monday from good old Byron Bay and will end up to Cairns. We haven’t decided the stops we are going to make, and to be honest, probably won’t be any exact plans. Going with the flow. In Sunshine Coast I want to do my diving certificate. So there we are going to stay few days for sure! From our roadtrip I will update a lot of tips, recommended places and spots to go, lot of photos an videos.

DSC08820DSC08811DSC08810DSC08814Haluttiin tehdä jotain todella turistia, joten varattiin Grouponin kautta liput Brisbanen isoon maailmanpyörään nimeltään Wheel of Brisbane. Normihinta 17,50, mutta meillä maksoi 7 dollaria per nuppi. Maisemat oli auringonlaskun aikaan huikeat, mutta eihän toi nyt paljon turistimpaa vois juuri olla. Aluksi otettiin myös kuvat (kolme huonolaatuista kuvaa), jotka olisi saanut kotia huikean halpaan 39 dollarin hintaan! Harmittaa vieläkin ettei ostettu…

Tässä siis vielä Brisbanen kuvailuja!

/ / / Here’s few more shots from Brisbane. We wanted to do something really touristic, so we bought tickets from Groupon to Wheel of Brisbane. Normal price is 17,50, but from Groupon 7 dollars per person. The views were actually really nice at sunset, but yeah, couldn’t be much more touristic. In the beginning they take three crappy quality photos, which you can purchase for yourself with the cheap price of 39 dollars! Still regret that we didn’t bought them…

DSC08843DSC08845DSC08848DSC08865DSC08870

Previous Post Next Post

You Might Also Like