Suomen suurin matkablogiyhteisö

BRISSY

Moi kaikki!

Mä syötiin just korealaista ruokaa hirveät määrät ja vielä jälkkäriksi omenapaistosta vaniljakastikkeen kera. Nyt ajattelin vieriä pallona kotiin ja nukkumaan, mutta tulin tekemään vielä pikaiset päivityksen. Pidettiin omaa lomaa eilinen päivä ja lähdettiin päiväksi Brisbaneen. Meidän kaverin Aronin piti käydä tekemässä jonkinnäköiset röntgenkuvat viisumia varten. Meidän päivä meni lähinnä pyöriessä ympäri kaupunkia ja syödessä. Syötiin muuten ihan älyttömän hyvää nepalilaista ruokaa, siitä lisää myöhemmin!

Tässä kuitenkin muutamat sekalaiset kuvat Brisbanesta! (:

/ / / Hi guys!

We just ate huge amounts of Korean food made by our friend Aron, and also apple crumble for dessert made by Hennu. So good! Yesterday we took day off and we drove to Brisbane just for the day. We were mainly walking around and sightseeing by ourselves, and then we ate a lot too haha! We went to this amazing Nepalese restaurant, more about that later!

Here’s few random shots from Brissyy!

DSC08673DSC08680DSC08696DSC08713DSC08718DSC08803DSC08825DSC08761

Previous Post Next Post

You Might Also Like