Suomen suurin matkablogiyhteisö

By the pool

Moi kaikki!

Hyvät viikonloput kaikille! Me livistettiin tänään töistä muutama tunti aiemmin ja päätettiin käydä testaamassa Bonalbon uima-altaat. Kyllä, meiltä löytyy täältä minikylästä ihan ulkona sijaitsevat uima-altaat ja 2,6o dollarin sisäänpääsymaksulla pääset nauttimaan tästä niin paljon kuin sielu sietää! Lämpötilatkin on hiponut viime päivinä sellaisia lukemia, että töiden jälkeen on ihan pakko päästä viilentymään. Yleensä käydään uimassa meidän farmin lähellä sijaitsevalla pienellä joella, mutta tänään päätettiin testata Bonalbon poolit!

Tässä parit kuvat tältä päivää!

/ / / Hi guys!

Hope you all have had a good weekend so far. We escaped from work few hours earlier today and decided to go for a swim. We actually have outside pools in this mini village, believe it or not and with 2,60 dollars, you can enjoy those as much as you want. It has been quite a heat past days, so you really have to go cool down after hard day of fruit picking. Usually we go to a creek near our farm, but today we made an exception and went to test the pools of Bonalbo!

Here’s few shots from today!

DSC08593DSC08657DSC08661^^This tiny ant was dragging a massive dead spider behind him… Australia…

DSC08618DSC08647DSC08636DSC08613DSC08599DSC08656DSC08631DSC08638^^Such a beauty!

DSC08643DSC08615DSC08645DSC08603

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Leena keskiviikko, lokakuu 21, 2015 at 01:11

  Hei! Ensinnäki ihana blogi, kivaa lukee näit sun juttuja!
  Oon ite matkustamassa ausseihin ja tod näk farmi töihin myös, ni nyt kyselen et onks se tosiaan niin rankkaa? Tuntuu et kaikki pelottelee netissä että se on tosi rankkaa ja et kaikki pomot vaa huutaa päiväst toiseen?:D

 • Reply fiiaemilia keskiviikko, lokakuu 21, 2015 at 21:15

  Helouu, kiva että oot löytäny tänne! (:

  No mäki kuulin todella paljon kauhutarinoita, mutta mun kokemukset on ollut oikeastaan suurimmaksi osaksi positiivisia. Mä oon ollut kylläkin vain tällä yhdellä mustikkafarmilla. Toiset hedelmät on helpompia kuin toiset. Vertaa esimerkiksi mustikka ja vesimeloni. Helpompi niitä mustikoita on räpertää irti puskista, kun nostella monta kiloa painavia meloneja ympäriinsä haha! Meillä on muutenkin suhteellisen rentoa, taukoja saa pitää niin paljon kuin haluaa ja työpäivät on yleensä noin 6-8 tuntisia.

  Kannattaa kysellä työnantajalta aluksi hyvin tietoa työajoista, palkasta jne. Maalaisjärkeä käyttämällä pärjää. Tuuristakin tietysti on paljon kiinni. Paras tapa löytää hyvä farmi on mun mielestä erilaiset backpacker -yhteisöt. Facebookista löytyy muutamia hyviä (Backpacker jobs esimerkiksi). Kannattaa kysellä hostelleissa jne vinkkejä muilta reissaajilta, puskaradio on aika toimiva!

 • Leave a Reply