Suomen suurin matkablogiyhteisö

New week!

Helouu!

Uusi viikko taas pyörähti käyntiin, ja vähiin käy viikot täälä ihanalla Australian maaseudulla. Huomaa sarkasmi. Tää meidän netti on myös ollut ihan superhidas, ja mulla on tunnetusti hyvin lyhyet hermot hitaan netin kanssa. Verenpaine nousee. Eilen ei ilmestynyt Dreaming of Australia -postausta, koska mulla ei yksinkertaisesti ollut mitään erityistä mistä kirjoittaa haha! Lupaan kuitenkin kirjoitella näitä Australia -aiheisia vinkkipostauksia, aina uuden idean syttyessä tai jos jollain teistä on joku polttava kysymys! Että jos teillä on niitä kysymyksiä, niin heitelkää ihmeessä tonne kommenttiboksiin!

/ / / Hi guys!

New week again, only few weeks left at this lovely countryside of Australia. Notice the sarcasm. There wasn’t new Dreaming of Australia -post yesterday, since I didn’t had anything to write about haha! I’ll promise to continue with these posts thought, always when I have new idea or some of you have new questions!

DSC07477DSC07196Ja sitten vielä pakko mainita sellaisesta jutusta. Voi olla, että tän viikon jälkeen oon telttailemassa pari viikkoa. Mikä siis tarkoittaa lähes olematonta nettiyhteyttä tai hyvin rajallisia mahdollisuuksia päästä langoille. Saattaa siis tulla pieni blogiloma. Ei sillä, että tää mun postausten sisältö olis välttämättä muutenkaan hirveän rikasta tässä lähiaikoina ollut haha! Mustikoita, mustikoita, mustikoita. Ollaan ainakin seuraavat kaksi viikkoa töissä rapeat seitsemän päivää viikosta. Tarkoituksena olisi jättää Bonalbo taakse tän kuun lopussa, eli about kolmen viikon päästä. Silloin onkin tiedossa paljon kaikkea kivaa tänne blogiin! Mulla on myös ihan älyttömästi julkaisematonta videomateriaalia, sitäkin yritän pikkuhiljaa saada teidän nähtäväksi.

/ / / Also, I have to mention about this one thing. It might be that I will be camping for couple of weeks after this week. Which means no internet connection or fairly few changes to get on the internet. Might be a little blog holiday then. Not that I would have anyway had a lot to write about lately haha! Blueberries, blueberries, blueberries. We will be leaving Bonalbo in the end of this month. Then there will be so much new fun stuff for the blog. I also have lots of videos to upload for you guys!

DSC00794DSC03368Ja siis suurin syy miksi joudutaan olla täälä töissä vähän pidempään on, kuka arvaa, veikkauksia?? No saatiin tietää meidän auton kohtalo. Vaihteisto rikki, korjaus raaka-arviona vähintään 1800 dollaria. Ottaen huomioon auton ostohinnan ja auton todennäköisen tämänhetkisen arvon, EI TOSIAAN laiteta tota määrää dollareita sen korjaukseen. Tää siis siirsi meidän roadtrippiä parilla viikolla eteenpäin, ja nyt ollaan edelleen täälä ilman autoa ja yritetään löytää uusi kaara mahdollisimman vikkelään.

Tässä siis pikainen päivitys. Heti kun saadaan auto ja muut kiireelliset asiat pois alta, kerron teille lisää meidän suunnitelmista Bonalbon jälkeen. En malta odottaa!

/ / / And the reason, why we have to stay here little longer is, who wants to guess?? Well, we heard the estimated price to fix our car. Nearly 2000 dollars. Considering the amount we have spend for this car and what this car is worth now, we are definitely NOT going to spend this much money to fix it. This moved our roadtrip forward with few weeks. Have to save up some money to pay our next awesome ride. 

So here’s a little update what’s happening at the moment. Once we have our car and all the other urgent things sorted, I will tell you guys more about our upcoming plans. So excited!

DSC07568DSC07048-001

Previous Post Next Post

You Might Also Like