Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ocean Lover

TGIF!

Tai no itseasiassa, hyvä ku huomaan edes arkipäivien vaihtumista viikonloppuun, me kun ollaan joka viikonloppu töissä tällä hetkellä. Ei siis mitään jännittävää uutta raportoitavaa tänne blogin puolelle haha! Tää viikonloppu vierähtää (taas) täälä Bonalbossa, meillä on sunnuntaina töiden jälkeen tiedossa toiset mustikkafarmi -pileet. Yks farmin työntekijöistä on lähdössä pois ja pitää pienimuotoiset läksiäiset. Nää pienimuotoiset pileetkin kyllä aina eskaloituu nopeasti tiedon levitessä pitkin mustikkapeltoa. No mitä enemmän ihmisiä, sen hauskempaa. Ens viikonloppuna on kyllä oikeasti pakko päästä tuulettamaan pääkoppaa johonkin kauas Bonalbosta, vähintään Byronille. Mä niin kaipaan meren äärelle ja surffaamaan! Meidän menoa hidastaa oikeastaan vain ja ainoastaan sellainen oleellinen asia kuin auto, se kun on vieläkin korjaamolla.

/ / /  TGIF!

Well actually, I don’t even notice when week turns to a weekend, since we work every weekend. So nothing new and exciting to tell here haha! This weekend we are going to spend (again) here in Bonalbo, and on Sunday we have big blueberry picker party yew! One of the girls is leaving and having a little farewell party. Next weekend, I really want to get away from Bonalbo. I want to go to beach and surf! Only thing stopping us at the moment is that our car is still at the mechanic. Sucks!

DSC03115DSC07476DSC02274DSC08797IMG_8641DSC06871DSC07954Ajattelin lisätä ihan vain itseäni kiduttaakseni pari kivaa rantakuvaa tähän. Kuulostaa varmaan naurettavalta, että mä täälä masistelen kun en oo päässyt rannalle pariin kolmeen viikkoon haha! Mitenkähän mä ikänä voin tottua uudelleen Suomessa asumiseen. Muistan ihan elävästi vielä yhden Suomen kesän, jolloin olin rannalla ihan varmasti alle 5 kertaa. Ehkä se ei oo vain se ranta ja aurinko. Mä oon aina kaivannut veden äärelle, ja mun lapsuuden koti sijaitsee joen rannalla. Tampereella asuessani kävin monta kertaa viikossa järvellä, vähintään lenkkeilemässä. Täälä Bonalbossa mua ahdistaa, ettei mun lähellä oo vettä. Siis jotain paikkaa veden äärellä, merta, jokea, järveä, vesiputousta, ihan mitä vaan, missä käydä lenkkeilemässä, uimassa, surffaamassa tai iha mitä vaan.

/ / / I though I add some nice beach pictures here, just to torture myself. It probably sounds funny for someone, that I’m here feeling depressed, because I haven’t seen the ocean for 2-3 weeks. How will I ever get use to living in Finland again haha! I still remember one Finnish summer, that I was for sure at the beach less than 5 times. Maybe it’s not just that beach and sun. I have always been wanting to have water near me. My childhood home is right by the river. When I lived in Tampere, I was going to the lake nearby many times in a week, at least for a short run. Here in Bonalbo, I really miss water. There is no river, lake, waterfall or yeah, not ocean for sure, anywhere near. There is some small creeks, but not actual, really nice place to go for a run, swim, surf or just hangout. 

DSC09537DSC07785DSC07614DSC09762DSC03125DSC01658DSC04320IMG_8544DSC08795

Previous Post Next Post

You Might Also Like