Suomen suurin matkablogiyhteisö

Australian-Asian Dinner Party

Helou!

Noniin, täälä mä taas, yksi väsynyt mustikanpoimija. On sitten vähänkö kuuma nykyään tuola farmilla. Jopa t-paidassa ja shortseissa läkähtyy, ja kokoajan saa olla juomassa vettä. Tajusin, että pianhan vaihtuu muuten lokakuun puolelle. Eli teille sielä Suomen päässä se on aika pitkällä syksyssä jo, täälä alkaa kesä wuhuu! En malta odottaa sitä hetkeä kun ajetaan, toivottavasti meidän omalla Mitsulla, näitä Bonalbon soraisia mutkateitä viimeistä kertaa. Täytyy sanoa, ei kyllä varmaan tuu Bonalbossa enään uudelleen käytyä. Varmaan joskus ennen oon maininnut täälä blogissa olevani kotoisin maalta, tarkalleen ottaen Ilmajoelta, Pohjanmaalta. No ne jotka kyseisen ihanan pikkukylän tietää, niin Bonalbon keskusta on ehkä kolme kertaa Ilmajoen keskustaa pienempi. On kyllä varmasti joka nurkkaus nähty täälä tähän mennessä jo tsiljoona kertaa.

/ / / Hi guys!

Here I am again, one tired blueberry picker. It’s so hot on the field nowadays. It’s too hot even with t-shirt and shorts, and all the time you have to drink water. I just realized today, it’s soon October! For my Finnish friend that mean autumn, and for us here: SUMMER yeewww! I can’t wait that moment, when we are driving away from Bonalbo (hopefully with our own Mitsu), one last time on these windy, sandy roads. Never say never, but I don’t believe I will be coming back here again haha! I’ve probably mentioned before, that I’m from countryside, little town called Ilmajoki. Anyone who knows this town, Bonalbo is approx 3 times smaller than Ilmajoki. I can for sure say, that I’ve seen every corner of Bonalbo for one million times now.

DSC08330DSC08351DSC08319DSC08345-001DSC08341DSC08396DSC08391DSC08374DSC08361DSC08354Kaivoin muuten kameran esille pitkästä aikaa viime sunnuntaina! Meidän kämppiksellä oli synttärit, joten sen kunniaksi meillä oli täälä meidän kämpässä kunnon synttäri-illallinen. Menuusta löytyi aussityyliin lampaankyljyksiä ja salaattia, lisäksi meidän kaverit Hong Kongista teki paistettua riisiä ja dumplingeja (tietääkö joku onko tälle joku suomennos?). Kiitos Jill ja Stella! Jälkkärinä oli kämppiksen tyttöystävän väsäämä herkullinen valkosuklaa-juustokakku mansikoilla höystettynä. Ihan sairaan hyvää, ja eipä tainnut paljon mitään jäljelle jäädä haha! Tässä muutamia satunnaisia otoksia!

/ / / Last Sunday, I finally took out my camera after long time! Our roommate had birthday, so we were having dinner party here at our house! We had some Australian style lamb chops and salad, plus our friends from Hong Kong made fried rice and dumplings. Thanks to Jill and Stella! As a dessert, we had white chocolate cheese cake with strawberries. Everything was delicious, and I don’t think there was much left afterwards haha! Here’s few shots from our Australia-Asian dinner party yeew!

DSC08325DSC08406DSC08400DSC08379DSC08404DSC08386DSC08365DSC08422DSC08373-001DSC08421DSC08410DSC08424

Previous Post Next Post

You Might Also Like