Suomen suurin matkablogiyhteisö

Bad day and failed photos!

Terveee!

Ajattelin nyt tulla tekemään pientä päivitystä tänne blogin puolelle. Ollaan niin paljon töissä, että oon varmaan viimeksi ollut kosketuksissa mun kameraan kaksi viikkoa sitten (ainakin tuntuu siltä) ja tää blogikin olis vaan täynnä tarinoita mustikkapelloilta, jos mä tätä tän useammin vielä päivittelisin. Alan pikkuhiljaa kuulostaa sellaselta inttipojalta, joka ei lomilla muusta puhukaan kun, no siitä intistä. Paitsi että mä oon mustikanpoimija, joka ei puhu muusta kun mustikoista ja mustikkafarmista. Tai siitä miten pää sekoo noihin mustikoihin.

/ / / Hi guys!

I thought I come do a little update. We are working so much, that last time I took photos was maybe two weeks ago and if I would update my blog more than this, it would be just blueberries blueberries and little more blueberries. 

DSC07585DSC05675DSC07989DSC01108DSC07464DSC02110Saan usein kommentteja mun positiivisesta asenteesta ja iloisuudesta. Kirjoitin tossa yks ilta oikein positiivisuus -postausta. Sen julkaiseminen saa kyllä odottaa hetken, sillä nyt tulee negatiivisuus -postaus! Olkoon tämä toivottavasti ensimmäinen ja viimeinen sellainen, ja oikeasti kyllä nauran tälläkin hetkellä, sillä tää meidän tuuri on jo tragikoomisen puolella! Noni tästä lähtee! Tää farmi on oikeesti ollut ihan huippu ja ihmiset täälä on ihan mahtavia, MUTTA silti alkaa olla jo pikkuhiljaa kuppi täynnä mustikoita ja niiden poimimista. Ei siinä, oon paahtanut eteenpäin niinkuin höyryjuna konsanaan, koska mehän ollaan täälä vaan kolme viikkoa. Sen jälkeen lähdetään roadtripille ja voidaan surffata, joogailla, mitä vaan, niin paljon kuin sielu sietää. NO EIPÄS LÄHDETÄKKÄÄN EHKÄ VISSIIN EI TIEDÄ. Meidän rakas Mitsu, päätti ruveta kettuilemaan eilen. Tällä hetkellä se onkin siis jollain automaattivaihteisto -spesialistilla tutkittavana. Pidetään tällä hetkellä sormia ja varpaita ristissä, että siinä on vaan pieni vika. Pitäkää tekin! Minä, joka ei autoista paljon mitään tiedä, tiedän kuitenkin vaihdelaatikon korjaamisen varmasti olevan jotain muuta kuin halpaa. Jos se on siis liian kallista, joudutaan varmaan alkaa etsimään uutta autoa! Ja sitten todennäköisesti joudutaan olemaan töissäkin pari viikkoa pidempään, että saadaan tää lysti kustannettua. Ja nyt saadaan olla sitten täälä keskellä ei mitään ilman autoa. JEBOUUUU!

/ / / I often get comments about my positive attitude. One night I actually started writing this positivity post for the blog. It can’t wait now, because now comes the negativity post! Hopefully first and last one. To be honest I’m actually laughing now too, since this situation is so unbelievable that it’s almost funny. Ok here it goes! This farm has been fun and people who work here is awesome, BUT still I’m pretty much ready to quit my picking career already. I’ve been busting my ass for this last THREE weeks that I will be working here, and then I will be going for a roadtrip yeww! And then I can finally surf, do yoga and everything else fun as much as I want. OR MAYBE NOT THEN. Yesterday our car decided to break down on the way to work. At the moment it’s in Lismore in a car hospital. Fingers and toes crossed, that it isn’t too big fix. If it’s too big fix, we have to give up on our Mitsu and start looking for the new one. Then we also have to work couple of weeks more to get enough money to pay all this fun stuff! And now we are stuck here in the middle of nowhere with no car!

DSC02961DSC06012DSC05249DSC06262DSC08203Noniin, ja sitten voin kertoa miten tää mun positiivinen asenne toimii. Hyvä puoli on se, että se hajos täälä Bonalbossa, eikä meidän roadtripilla. Nyt meillä on sentään vielä työ, millä saadaan maksettua näitä ylimääräisiä menoja. Lisäksi täälä meillä on tuttuja ja noi farmin työntekijätkin on niin huippua, että nyt jo moni on lupautunut auttamaan, ja vaikka etsimään uutta autoa jos tarve on. Täälä missä me asutaan, on myös autot reilusti halvempia, mitä esimerkiksi Sydneyn alueella. Sieltä me silloin tää meidän auto ostettiin. Ja jos oikeen hyvä säkä on, meidän autossa on vaan pieni vika ja saadaan se korjattua! Loppujen lopuksi, ei tää niin paha juttu siis oo ja raha on vaan rahaa. Sitä ei kuitenkaan oo ikänä tarpeeksi haha!

Hyvää lauantaita kaverit! Meillä on tänään tiedossa mustikanpoimijoiden pileet, yeewwww! Ajattelin, että tätä postausta sopisi hyvin kuvittamaan erinäiset pilalle menneet kuvat. Niitäkään ei ollut vaikea löytää, vaikka yritän aina poistella suurimman osan haha!

/ / / Ok but if I think this through the positive attitude. At least our car broke down here in Bonalbo, and not ON the roadtrip. Now we at least have a work to pay the fix or the new car. Also we know people here and guys at the farm are so nice, they have already promised to help with looking for a car and stuff, if needed. Also cars and mechanics around here are way cheaper than example in Sydney, where we bought our car from. And if we are really lucky, it’s just a little fix and we can keep our Mitsu! So after all, it’s not so bad thing and money is just money, you never have enough money anyway haha!

Have a nice Saturday guys! We are gonna have a blueberry picker party today, yeeeeew! I thought some fail photos would fit for this post, so here you go! Wasn’t even hard to find, even thought I’m trying to delete most of them.

DSC03830DSC04068DSC05142DSC07286DSC06950

Previous Post Next Post

You Might Also Like