Suomen suurin matkablogiyhteisö

Beach Hangs

Hyvää viikonloppua kaverit!

Ei kyllä tunnu yhtään viikonlopulta, sillä tänäänkin oltiin töissä. Nyt on tosiaan mustikkasesongin huippu, joten ollaan 6-7 päivää viikossa töissä, jos tarvii. Huomennakin siis suunnataan farmille heti aamutuimaan. No mutta, meillä on kuitenkin enään 3-4 viikkoa töitä täälä helv.. keskellä ei mitään ja sen jälkeen lähdetään Hennun kanssa, titidii, ROADTRIPILLE YEEW! Ihan tarkkoja suunnitelmia meillä ei (yllätys yllätys) vielä ole, mutta eiköhän ne pikkuhiljaa selkiydy.

/ / / Hi guys!

Hope you are all having a good weekend! For me it doesn’t feel like weekend at all, since we were working today. And we will be working tomorrow too. It’s high season for blueberries, which means 6-7 days of work in a week for us. Well, we only have 3-4 weeks left, then we are going to leave from here, and go for a ROADTRIP, YEWWW! We don’t have any exact plans yet (surprise surprise), but getting there!

DSC08201DSC08172DSC08183DSC08179DSC08205Tarkoituksena olisi siis ainakin suorittaa sukelluskurssi, snorklailla, surffailla, telttailla, couchsurffailla ja nähdä niin monta upeaa, uutta paikkaa kuin mahdollista. Meidän matka alkaa Sunny Coastilta ja suunnitelmana olisi ajaa Cairnsiin asti! Se on rapeat 1600 kilsaa eli jos ajais suoraa ajoa, noin 18 tuntia. Takaisin sitten sama matka, jos tullaan takaisin Sunny Coastille. Matkan kestokaan ei vielä ole päätetty, varmaankin noin 3-4 viikkoa. Vähän riippuen miten paljon rahaa saadaan säästettyä!

Tässä kuitenkin vielä muutamia kuvia viime viikonlopulta, kun koko mustikkafarmi oli samaan aikaan Byronilla haha!

/ / / We are planning to get our diving certificates, do some snorkeling, surfing, camping, couchsurfing and see as many beautiful, new places as possible! Our trip starts from Sunny Coast and we are planning to drive all the way up to Cairns! It is around 1600 kilometers, so if you would drive straight to there, it would take 18 hours. And of course same kilometers back to Sunny Coast, if we come back there. We haven’t decided how long we are gonna stay either, probably something like 3-4 weeks. Depending how much money we can save!

More from our plans later on, here’s few shots from last weekend in Byron! There was probably the whole blueberry farm there haha!

DSC08168DSC08188DSC08191DSC08207DSC08186

Previous Post Next Post

You Might Also Like