Suomen suurin matkablogiyhteisö

KIDS PLAY

Moi kaikki!

Täälä on ollut pari päivää kunnon myrskyjä, ja huomenna pitäis sataa ihan urakalla aamukuudesta lähtien. Sehän tarkoittaa siis mustikanpoimijoille vapaapäivää, jee! Meillä on ollutkin aika pitkiä päiviä, joten se vapaapäivä tekis kyllä ihan terää!

Palataas vielä viime viikonloppuun, joka vietettiin tosiaan Byronilla! Käytiin syömässä ja yleishengailemassa meidän kavereiden työpaikalla, Byron Burgerilla lauantaina. Paikan omistajakin oli sielä, kolmen suloistakin suloisemman lapsensa kanssa. Me päästiinkin toimimaan hetken aikaa lapsenvahteina Hennun kanssa. Mä tykkään ihan älyttömästi kuvailla ihmisiä, erityisesti lapsia. Tykkään tilannekuvista, joissa ihmiset on luonnollisesti. Nää kolme muksua oli kyllä kunnon linssiludeja, ja sainkin ihan huippuja kuvia! Skeittilaudat oli kova sana! Pikkuisimmankin silmät kirkastui heti kun joku toi laudan lähettyville.

/ / / Hi guys!

It has been stormy and rainy days here lately, and tomorrow should be raining heaps. For blueberry pickers this means: DAY OFF yewww! We have had such a long days this week, that wouldn’t complain to relax a bit.

But let’s go back to the last weekend, which we spent in Byron. On Saturday we had dinner at Byron Burger, where our friends work. The owner was there too, with her three adorable kids! We got to be babysitters with Hennu for a while, I took advantage of it and took my camera out. I love taking pictures of people, especially from little kids! I like pictures where is lot of happening, and where everybody is just being natural. These three where for sure not camera shy, and I got few awesome shots haha! Skateboards are apparently the best thing ever, at least for this smallest dude!

DSC08216-001DSC08231DSC08260DSC08265DSC08247DSC08238DSC08256-001DSC08212-001DSC08267DSC08246-001DSC08234DSC08241DSC08268-001DSC08275-001

Previous Post Next Post

You Might Also Like