Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tuesday

Moi kaikki!

Tulin vaan kirjoittamaan pikaiset terveiset, sillä kello on jo puoli kymmenen ja peti kutsuu kukonlaulun aikaan heräävää mustikanpoimijaa. Me ollaan tänään jo vähän suunniteltu meidän seuraavan vuoden suunnitelmia. Meidän ekan vuoden viisumi loppuu ens kuun puolessa välissä ja siitä samasta alkaa sitten myös toisen vuoden viisumi. En malta odottaa, että saan taas asua meren lähellä, surffata ja akrojoogailla niin usein kuin sielu sietää! Niistä suunnitelmista kuitenkin lisää kunnes saadaan jotain lyötyä lukkoon.

/ / / Hi guys!

I just came to write fast greetings, since it’s already 9.30pm, this one tired blueberry picker is quite ready for bed. Alarm goes off 6am, like every morning. Today we were talking about the next year plans with Hennu. Our first year visa runs out in the middle of next month, and that’s where our second year starts from. I can’t wait to live near the ocean again, surf and have acro jams as much as I want! More of our plans later on!

DSC08168DSC08295DSC08179DSC08270DSC08306Tässä kuitenkin muutamia satunnaisia otoksi viime viikonlopulta! Sehän meni taas yhdessä hujauksessa Byronilla, biitsillä hengaillen, kavereita nähden ja kirsikkana kakun päällä, akrojoogaillen. Surffi oli valitettavasti tänä viikonloppuna aika mitätön. Tapasin muutamia uusia akroilijoita, joiden kanssa olin sopinut treenit Facebookin kautta. Oli ihan huippuhauskaa! Itävaltalainen Marco on Byronilla joogaopettaja -koulutuksessa ja samaten tanskalanen Thore. Lisäksi mukana oli vielä Byronilla asuva aussi Sarit! Loppujen lopuksi meidän akrojammailut taisi kestää lähemmäs neljä tuntia, ja siitä onkin muistona todella kipeät lihakset ja kokoelma erinäisiä pieniä mustelmia haha!

/ / / Here’s few random shots from last weekend! We spend it once again in Byron, and once again it went too fast. Hanging at the beach, seeing all the friends and on top of all that, acroyoga. Surf was really small this weekend, unfortunately. On Sunday I met few new acro people, that we had planned acro jam with! It was so much fun! Marco is from Austria and is doing his yoga teacher training in Byron, Danish Thore is in the same school with him! Then we also had lovely aussie Sarit with us. I think our jam was lasting almost 4 hours, and as a memory from that, I have very sore muscles and little collection of tiny bruises haha! Hope to meet all these guys soon again!

DSC08238Clip #8-007DSC08275DSC08314DSC08231

Previous Post Next Post

You Might Also Like