Suomen suurin matkablogiyhteisö

Just another day at the blueberry farm.

Moi kaikki!

Nyt on alkanut kuulkaas Bonalbossa kunnon mustikkasesonki! Tänään poimittiin puoli ysistä viiteen asti non-stoppina. Tajusin tänään myös, että nythän on jo syyskuu. Aika on mennyt oikeesti ihan hujauksessa! Täälä maaseudulla ei oo tapahtunut viime aikoina mitään normaalista poikkeavaa. Mä voisin vaan aina höpöttää noista mustikkafarmin tapahtumista, mutta ne ei varmaan loputtomiin ketään kiinnosta haha! Tää juttu on kuitenkin pakko kertoa, miettikää tää tilanne!

/ / / What’s up?

The high season for the blueberries has started! Today we were picking from 8.30am to 5pm nonstop. I also realised today, that it’s already September! Wow, time has gone so fast, who could have imagined. I thought I’m gonna be counting days here. Nothing special here at the countryside past days. Same sh*t, different day. I could always talk about those exciting happenings at the blueberry farm, but I don’t think I would have lot of readers after a while haha! But I just have to tell you this one thing that happened at the farm!

DSC07725DSC07772DSC07720DSC07735Tuola farmilla on siis numeroituja alueita, joissa yhdessä on aina joku about 50-60 riviä. Joskus yhtä riviä saa poimia yksin, joskus kaverin kanssa ja lopuksi kaikki auttaa kaikkia. Noniin siis kuvitelkaa, ihan kaikessa rauhassa poimit mustikoita ja korvissa soi joku kiva musiikki. Yhtäkkiä kuuluu ihan hirveä rysähdys ja kaks metriä susta puskan takaa hyppää ihmisen kokoinen KENGURU. Oon täälä oppinut, että kengurut ei oo vaan söpöjä, mutta voi oikeesti olla myös vaarallisia. No tää jättikenguru jatkaa matkaa, hyppii mustikkapuskien yli hirveällä ryminällä. Ja kaikki, KAIKKI, mun ympärillä, hetkeksikään havahtumatta jatkaa mustikoiden poimimista kaikessa rauhassa, yhtä jätkää lukuunottamatta. Mä ite sain lähes sydänkohtauksen ja päästiin varmasti parit suomenkieliset kirosanat. Tuijotettiin sen jätkän kanssa toisiamme hiljaisuudessa, että tapahtuiko toi just oikeasti.

/ / / So the blueberry farm has blocks, each one of them has approx 50-60 rows. Sometimes you’re picking one row by yourself, sometimes with a friend and in the end everyone picks everything. Imagine this situation. You’re there, just picking blueberries and listening some nice music. It’s peaceful, everyone is doing their own thing. Suddenly you hear massive thump right next to you, a huge KANGAROO jumps through the blueberry bushes. Here I’ve realised that kangaroos are not always just cute, they can be dangerous too. Specially when they are human size. Well this massive kangaroo just continues through all the rows. No one around me, NO ONE, notices this, just one other guy few rows away from me. We’re just there staring at each other, trying to figure out if that actually happened haha! I nearly got a heart attack and I may have said few Finnish curse words at the same time. 

DSC07747DSC07792DSC07700DSC07763Tän päivän kohokohta oli se, kun maailman kaunein ötökkä lensi mun kädelle. Se oli koppakuoriainen, mutta se oli kultainen. Ja eikä siinä vielä kaikki. Se oli kokonaan glitteriä! Kimalteli auringossa kuin mikäkin Edward Cullen. Oletan, että ootte siis Twilightia kattonut. Käytin tämän glitter -ötökän ihailuun oikein kokonaiset 20 sekunttia. Sen jälkeen se lensi pois. Voitti kyllä ehdottomasti noi yllärihämähäkit ja hämähäkiseitit mitä yleensä kohtaa tuola mustikkapuskien välissä, ja joita yleensä samalla harvennan mun naamalla. Onko teillä muuten koskaan ollu hämähäkinseittiä silmässä? No mulla on, se on muuten mukava tunne se!!

No se niistä mustikkapeltojen tapahtumista. Kyllä taas viikon jälkeen pääkoppa kaipaa tuulettamista, joten päätettiinkin lähteä viikonloppuna Byronille. Sielä on ainakin tiedossa akrojoogailua ja uusien akrotyyppien tapaamista, yewww!

/ / / Todays highlight was, when the most beautiful insect ever landed on my arm. It was little golden beetle, with glitter all over. It seriously looked like it was covered in glitter and it was shimmering in the sun, like Edward Cullen in Twilight. I was spending total 20 seconds just for admiring this beautiful little beetle, and then it flew away. I definitely prefer the cute little beetle instead of all the surprise spiders and spiders webs. I usually catch all the spiders webs with my face btw. If you haven’t ever had some spider web in your eye, can tell you, it’s awesome sensation!

I for sure need to get away from Bonalbo for a while (again), so we just decided today to drive to Byron in the weekend! We are gonna do some acroyoga and meet new acropeople, yewwww!

DSC07760DSC07795DSC07775DSC07721

My Rip Curl Bikini sponsored by Helsinki Surf Shop!

Previous Post Next Post

You Might Also Like