Suomen suurin matkablogiyhteisö

Camping weekend!

Helouuu kaverit!

Se olis sunnuntai, ja kello onkin jo puoli 9 illalla. Tultiin just hetki sitten Byronilta telttailemasta! Olin ajatellut kirjoittaa tän sunnuntain Dreaming of Australia -postauksen valmiiksi Byronilla, mutta en sitten ehtinytkään. Jos totta puhutaan, niin miten mä edes ajattelin sen sielä tekeväni haha! No anyway, huomenna ilmestyy siis postaus aiheesta: mitä asioita tulee hoitaa kun pakkaamiset sun muut on jo hoidettu, ja olet juuri saapunut Australiaan! Stay tuned for that yeww!

/ / / Hi guys!

It’s Sunday again, and it is 8.30pm. We just came from Byron, we were camping there for the weekend! I had this though, that I would do this Sunday’s Dreaming of Australia -post ready in Byron… But yeah as you might guess, I had no time. Actually if I’m honest, what did I even thought haha! Well anyway, new post is coming up tomorrow, and it will be about things you have to organise when you get to Australia. Stay tuned for that yeww!

DSC07900DSC07922DSC07916DSC07912Meidän kavereita tuli eilen Sunny Coastilta Byronille sukeltamaan, joten päätettiin sitten aika extempore lähteä Hennunkin kanssa sinne. Koko porukalla oli suunnitelmat aika auki, mutta päädyttiin lopulta Lennox Headiin telttailemaan! Lennox Head sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Byron Baylta, ja on tunnettu hyvistä surffirannoistaan. Me ei kylläkään surffattu tänä viikonloppuna, lauantaina aaltoja ei oikeastaan ollut ja sunnuntaina vietettiin rentoa aamua riippumatoissa hengailen. Puolen päivän aikaan pakattiin teltat ja muut kamat kasaan, haettiin lounastarvikkeita ja suunnattiin uudestaan rannalle. Me ehdittiin myös treenaileen akrojoogaa, joten siitä on taas paljon kivaa kuvamateriaalia! Kiinnostaako teitä muuten ylipäänsä jooga-aiheiset postaukset? (: Oli muuten aika hc-treenit, mielenkiintoisia mustelmia löytyy sieltä täältä.

/ / / Our friends from Sunny Coast came to Byron Bay yesterday to dive, so we decided to drive there with Hennu too. None of us had no plans what to do, but we ended up going camping to Lennox Head! Lennox Head is approx 20min away from Byron Bay, and well known from it’s surf beaches. We didn’t surf this weekend though, there was no waves on Saturday and Sunday we were being bit lazy in our hammocks haha. On midday we packed our tents and stuff. We went to buy some lunch and drove to another beach. We had some time to have an awesome acroyoga jam, so I have heaps of nice shots from that! Are you interested about these yoga-related posts btw? (: Our acro jam was pretty hardcore today, I have interesting bruises everywhere haha!

DSC07933DSC07934^^I woke up like dis!

DSC07941Pakko kertoa muuten yks hauska sattuma lauantailta! Hennu mainitsi aiemmin päivällä puolivitsillä, että nuotio pitää sitten olla ja vaahtokarkkeja grillattavaksi. No eihän me niitä vaahtokarkkeja muistettu ostaa, mutta nuotio saatiin suhteellisen nopeasti pystyyn. Oltiin oikeastaan koko ilta siinä telttailemassa yksin, kunnes jossain vaiheessa paikalle pamahti perhe. He olivat paikallisia iltakävelyllä ja missiona grillata juurikin niitä vaahtokarkkeja! No me saatiin kun saatiinkin Hennun toive toteutumaan, kun istuttiin siinä nuotiolla ja perhe tarjoili meillekkin jättikokoisia vaahtiksia! Kun perhe lähti kotia, niin he jättivät vielä vaahtokarkkipussin jämät meille. Grillailtiin niitä siis vielä aamupalaksikin haha!

Tässä muutama otos viikonlopulta!

/ / / I have to tell you one funny thing from Saturday. Hennu was saying earlier on that day, that she really wants to have camp fire and some marshmallows to roast. Well when we were at the store, we forgot the whole thing of course. We were camping there pretty much the whole night alone, but in some point, this family suddenly shoved up. They were locals, just having evening walk and about to roast some marshmallows haha! Well Hennu’s wish came true, when they were giving us some massive marshmallows to roast! When they left, they let us have the rest of the marshmallows, so nice! We were roasting them for breakfast too haha!

Here’s few random shots from weekend!

DSC08091DSC08094DSC08063DSC07962

Previous Post Next Post

You Might Also Like