Suomen suurin matkablogiyhteisö

Paisley Shirt & Levi’s

Moi kaikki!

Mun piti tänä viikonloppuna olla tääl Bonalbossa ja säästää sitä rahaa. No arvaatte varmaan jo, suuntana huomenna jälleen kerran ylläripylläriiiiiii: Byron Bay! Ei tätä Bonalboa pää kestä arkipäiviä enempää haha. Meidän kavereita on tulossa Sunny Coastilta Byronille sukeltaan, joten mennään samalla moikkaan niitä. Ja tarkoituksena olis siis telttailla, joko jossain camping-alueella tai sitten jonku kaverin pihassa, katotaan mitä keksitään! Täälä on öisin jo niin lämmin, että nukun vaikka autossa. Ja siitä aamulla vaan rannalle sitten uimaan ja suihkuun, perfect! ;D

/ / / Hi guys!

I was supposed to be here in Bonalbo this weekend and save some money, but you can probably guess! Yep, Byron Bay tomorrow! Our friends are coming down to Byron from Sunny Coast, so we are gonna meet them at the same time. We were planning to camp, either at the camping grounds or friends yard. Well see! It’s so warm in the nights already, so I can sleep anywhere. And in the morning, you can go for swim and take a shower at the beach, perfect! ;D

DSC07555DSC07616DSC07576DSC07595Viime viikon lauantaina oltiin joskus yhdentoista maissa Byronilla ja matkan varrella tulikin vastaan tien vieruksilla vaatteitaan myyviä tyyppejä. Pysähdeltiin Hennun kanssa kokoajan, ja kierreltiin ja katseltiin. Jos joskus vaan ootte Byronilla, niin oikeesti menkää kierteleen niitä pihamyyntejä! Mä löydän aina kaikkia ihan huippulöytöjä, ja mikä parasta: ihmiset myy tavaroitansa oikeasti pilkkahintaan. Tällä kertaa löysin mustan hameen kahdella dollarilla, virkatun pitsitopin Billabongilta kahdella dollarilla ja mun lempparilöytö, punainen paisley-kuvioitu hippipaita neljällä dollarilla. Yritetään huomennakin päästä Byronille viimestään kahdeksitoista, että ehdittäis kiertään pihamyyntejä. Lauantain omat on parhaita!

/ / / Last Saturday we arrived to Byron around 11am, perfect timing for some garage sales! We were stopping all the time with Hennu, and browsing through massive amount of clothes. If you ever visit Byron, go look around those yard sales, they are everywhere! I always find awesome stuff, and the best thing is: people actually sell their stuff with bargain prices. This time I found black skirt with 2 dollars, black crotchet top from Billabong for 2 dollars as well and red paisley hippie shirt with 4 dollars. Tomorrow we are trying to get to Byron latest 12, so we could go through some garage sales again! Best ones are on Saturdays!

DSC07568DSC07640DSC07614DSC07627DSC07609Tässä siis asukuvia rannalta! Mun lempparishortsit Byronilla sijaitsevasta vintageliikkeestä, lemppari -hapsulaukku ja lemppariarskat, sekä tietty toi mun uusin lempparilöytö. Ootteko huomannu, et välillä kun jotain suomen kielen sanaa oikeen toistaa, se alkaa kuulostaa tosi hämärältä? Miettikää nyt tota lemppari -sanaakin…

/ / / Here’s few outfit shots with my new favourite shirt! My Levi’s shorts are from one vintage shop in Byron. 

DSC07552DSC07637DSC07584DSC07629DSC07598

Previous Post Next Post

You Might Also Like