Suomen suurin matkablogiyhteisö

AcroYoga in Byron Bay

Moi kaikki!

Meillä on tänään vapaapäivä, jeee! Suunnitelmissa ei oo oikeastaan mitään ihmeellisempää, rento päivä tiedossa. Aurinkokin näyttäis paistavan, joten ajattelin mennä tonne pihalle joogailemaan kohta! Vietettiin tosiaan viime viikonloppu Byronilla, ja tekemistä riitti laidasta laitaan. Sunnuntaina olin sopinut pienet akrojoogailut. Hennu tuli mukaan katsomaan ja ottamaan kuvia. Loppujen lopuksi Hennukin päätyi kuitenkin testailemaan muutamaa juttua, ja se meni todella hyvin! Ehkä voidaan alkaa treenaamaan akrojoogaa yhdessä, se olis huippua!

/ / / Hi guys!

We have day off today, yewwww! We have no bigger plans, we always wanna take it easy on our spare time, since our job is quite heavy. It’s a sunny day too, so I’m gonna go outside do some yoga soon! Like I said, we spent our last weekend in Byron. On Sunday, I had planned a little acroyoga jam, and Hennu came there too to watch and take some photos. In the end, she end up trying few things too and she was really good! Maybe we can start doing acroyoga together, that would be awesome!

DSC07803DSC07806DSC07860^^The face of concentration :’D

DSC07890Itse kokeilin akrojoogaa ekan kerran muutama kuukausi sitten Sunshine Coastilla, ja rakastuin heti. Mulla on tanssitaustaa ja joogaa oon harrastanut aina silloin tällöin, täälä Australiassa enemmän. Akrojoogassa yhdistyy monia osa-alueita, joista tykkään! Siinä kehittää tasapainoa, kehonhallintaa, notkeutta ja voimaa. Mun mielestä on myös kiva tehdä yhdessä toisen tai muiden kanssa. Toiseen pitää pystyä luottamaan, liika jännittäminen tekee asentojen vaihtamisesta vaikeaa. Luotto pitää löytyä ainakin siinä vaiheessa, kun heitellään ilmaan haha! Tästä on ehdottomasti jäämässä pysyvä harrastus mulle, sen verran koukuttavaa toi on. Pienenä tykkäsin aina kaikenlaisesta temppuilusta, ja halusin aina telinevoimisteluun tai muuhun samantyylisiin treeneihin. Harmi, että tuola pienessä maalaiskylässä tälläiset harrastusmahdollisuudet oli aika harvassa.

/ / / I tried acroyoga first time few months ago in Sunny Coast, and I fell in love right away. I have some dancing background and I’ve done yoga before more or less. More here in Australia. Acroyoga combines so many things I love! You develop your balance, body control, flexibility and strength. I also like the part of doing it with someone else, you can encourage the other one and get more out of yourself. You have to trust the other one, if you’re nervous and tense, it makes changing of positions difficult. And if someone pops you up in the air, you really have to trust haha! This is definitely going to be permanent hobby for me, that’s how addictive it is. When I was little, I loved doing all kind of tricks, and I always wanted to start doing gymnastics or circus arts. Too bad there wasn’t much that sort of hobbies in the little town I’m from.

DSC07896DSC07871DSC07859DSC07839Sunny Coastilta löytyykin aika iso ja aktiivinen akrojooga -ryhmä. Facebookin kautta löytää lähes joka päivälle jonkun kenen kanssa treenailla jos haluaa. Byronin ryhmä ei oo ihan yhtä aktiivinen, mutta viikonloppuisin ihmisillä on yleensä paremmin aikaa. Mun mielestä on hauska sopia treenit jonkun tuntemattoman kanssa, ja samalla tutustuu uusiin ihmisiin! Ja aina parempi jos joku ottaa mukaan kavereita, jotka innostuu akrojoogailusta myös. Tässä muutamia kuvia viime viikonlopulta!

/ / / Sunshine Coast has quite big and active group of people doing acroyoga. Through Facebook, you can find someone to do acroyoga with almost every day. Byron Bay group isn’t as active, but on the weekends people usually have more time. I think it’s fun to plan acroyoga jam with people you don’t know, you get some new friends at the same time! And it’s even better if people take their friends with them, and new people can get excited about acroyoga. Here’s few shots from last weekend!

DSC07867DSC07848^^On the move!

DSC07875DSC07887DSC07835

Previous Post Next Post

You Might Also Like