Suomen suurin matkablogiyhteisö

Back in Bonalbo

Moi kaikki!

Mites teidän sunnuntai on mennyt? Tultiin just hetki sitten takaisin tänne Bonalboon ja oon niin väsyksissä, että hädin tuskin pysyy silmät auki! Oltiin viettämässä viikonloppua Byronilla, ja tekemistä riitti niinkin paljon, etten avannut läppäriä sekunniksikaan. En oo siis kirjoittanut tämän sunnuntain Dreaming of Australia -postausta valmiiksi, joten valitettavasti se ilmestyy vasta huomenna! (: Mutta sillä aikaa voittekin laittaa vaikka kysymyksiä Australiaan/matkusteluun liittyen tuonne kommenttiboksiin, vastailen huomenna samalla niihinkin! Meidän viikonloppu Byronilla piti sisällään kavereiden näkemistä, couchsurffaamista ja uusia tuttuja, surffausta, rantoja ja aurinkoa, spontaania nuorallakävelyä, hyvää ruokaa, yöelämää ja hulluna tanssimista sekä kirsikkana kakun päällä, akrojoogaa! Paljon kuvamateriaalia siis tulossa!

Tässä pieni kuvakollaasi viikonlopusta Byronilla!

/ / / Hi guys!

How has your Sunday been? We just arrived back home to Bonalbo, and now I’m extremely tired! We spent this weekend in Byron. We had so much to do, that I didn’t open my laptop even once. So like you probably can guess, today’s Dreaming of Australia -post is not done yet. It will be published tomorrow, sorry guys! In meantime, you can send more question about anything including travelling in general or Australia! I’ll answer to all questions tomorrow! Our weekend in Byron included meeting friends, couchsurfing and meeting new friends, surfing, beaches and sun, spontaneous slacklining, good food, nightlife and crazy dancing and also little bit of acroyoga. So much photos coming!

Here’s few shots from our weekend!

DSC07671DSC07401DSC07477DSC07794DSC07488DSC07896DSC07460DSC07525DSC07397DSC07552

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Maija maanantai, elokuu 24, 2015 at 13:50

  Moi, saako ausseista helposti töitä ja millane cv pitää olla? Jos siis iha wh viisumil tulos ja esim kahvilaa haluis töihin

  • Reply fiiaemilia tiistai, elokuu 25, 2015 at 22:29

   Helouu!

   Tästä työnhausta ja CV:n tekemisestä on tulossa tarkempi Dreaming of Australia -postaus! (: Mä oon saanut suht helposti töitä, vähän paikasta riippuu. Sydneyssä taisin hakea vain kolmeen paikkaan, ja se ravintola mikä mut palkkas, ei tainu edes kattoa mun CV:tä hehe. Eli siis jos viet paikan päälle hakemuksia, ensivaikutelma susta ihmisenä painaa enemmän, mikäli lähettelet työhakemuksia, luonnollisesti panosta CV:seen enemmän! Pienemmissä ja suosituimmissa paikoissa, kuten esim Byronilla on vähän vaikeampi saada töitä ja siinä tarvii olla tooooodella aktiivinen! Kahviloista sen verran, että suurimpaan osaan kahviloista vaaditaan todella paljon kokemusta itse kahvien tekemisestä. Täälä on kuitenkin monessa paikassa mahdollista käydä barista -koulutus, Byronilla yhdessä koulussa taisi maksaa vain 90 euroa ja niitä saa käydä sen jälkeen ilmaiseksi harjoittelemassa.

 • Reply Eimi maanantai, elokuu 24, 2015 at 20:24

  Nytky aloin lähemmin miettii pakkailuja ni otitko mitään takkia mukaan sinne? Ja tykkään niin sun blogista ! Oot tosi hyvä kirjottaa ja nää ihanat kuvat ! <3

  • Reply fiiaemilia tiistai, elokuu 25, 2015 at 22:23

   Moikka moii!

   Mulla tais tänne tullessa olla vaan nahkatakki mukana, mutta ehkä lisänä ottaisin jonku kevyen, vettäpitävän sporttitakin! Tosiaan vähän riippuu koska tänne on tulossa ja mitä tekemässä, mutta kyllä mä ainakin yhden (mahdollisimman monikäyttöisen) takin ottaisin mukaan.

   Ja kiitos paljon kehuista! (: <3

  Leave a Reply