Suomen suurin matkablogiyhteisö

HALF-PIPE

Helouu!

Jeeeeee, mustikanpoiminta on tältä viikkoa ohi ja viikonloppu voi alkaa! Niinkuin tosta edellisestä päivityksestä saattoi päätellä, välillä on mielenterveys ja fyysinenkin terveys koetuksella sielä marjapelloilla, huh huh! Tää perjantai-ilta otetaan rennosti täälä Bonalbossa ja huomenna lähdetään kukonlaulun aikaan ajamaan Byronille. Täältä menee about 2 tuntia ajaa sinne. Ensimmäisenä vuorossa tietenkin surffaus, ja sen jälkeen mulla olis tarkoituksena treenailla myös akrojoogaa taas pitkästä aikaa. Can’t wait! Löydettiin muuten eilen tästä ihan meidän talon läheltä tollanen half-pipe. Mun skeittailutaidoilla ei kyllä vielä mihinkään tollaseen oo asiaa, mutta mun kämppiksen veli halus mennä testaileen sitä. Mulla on toi nilkka ollut pari päivää kipeä, joten mun piti ottaa muutenkin aika iisisti. Ajattelin siis mennä vaan seuraksi ja kuvailemaan kaikkea turhaa. Paikalle päästyä huomattiin kuitenkin, että valitettavasti toi half-pipe ei ollut kunnossa. Harmi noiden meidän porukan parempien skeittarien kannalta!

Tässä kuitenkin ne turhat kuvailut! Yritetään saada muuten viikonloppuna otettua vähän uutta akrojooga -kuvamateriaalia. Stay tuned!

/ / / Hi guys!

Yewww, blueberry picking is done from this week and weekend can start! Like you maybe could sense from my last post, that sometimes both my mental and physical health are sometimes being tested. This Friday night is going to be really relaxed here in Bonalbo, and tomorrow we will drive to Byron at dawn. It takes around 2 hours to drive there. First on the list will be of course surfing, and then my plan was to do some acroyoga too! Can’t wait! Yesterday we found this half-pipe just around the corner. With my current skills, no chance I can do that haha. But my roommates brother wanted to go test it out. My ankle has been hurting few days, so I had to anyway take it easy. So I just went there to keep some company and take some pointless photos (as usual). When we got there, we noticed that half-pipe was actually in really bad shape. Too bad for these better skaters in our group haha!

Here’s anyway those pointless photos! We are trying to make some time to take nice acroyoga -photos in Byron, so stay tuned!

DSC07325DSC07339DSC07332DSC07380

DSC07335

DSC07333DSC07352DSC07383DSC07346

DSC07367-001

DSC07385DSC07360DSC07328DSC07371

Previous Post Next Post

You Might Also Like