Suomen suurin matkablogiyhteisö

How to follow my blog?

Hei kaikki!

Tulin tekemään tälläisen pikapäivityksen, nimittäin miten seurata mun blogia! Teillä kaikillahan on tietysti mun blogi ykkösenä sielä kirjanmerkeissä haha! Mutta lisäksi löydät mun blogin Facebookista, Instagramista sekä Bloglovinista’. Blogin seuraaminen helpottuu, kun uusimmat postaukset näkee kätevästi omalta Facebook-feediltä tai Instagramista. Bloglovin taas on enemmän kuin oma lehti, jonka sivuille voit kerätä kaikki suosikkisi. Tässä tulee siis linkit!

/ / /

Hi guys!

I just came to do a little fast update about how to follow my blog! Obviously all of you have my blog in your favourites haha! But you can also follow my blog in Facebook, Instagram and Bloglovin’. Following the blog is easier, when you can see all the new posts straight from your Facebook feed or Instagram. Bloglovin’ is perfect for people, who want to collect all of their favourite bloggers under one site. Then it’s sort of like your very own personal magazine. Here’s links to following my blog!

FOLLOW ME ON FACEBOOK!

Tein hiljattain blogilleni omat Facebook -sivut. Yleensä tylsän hetken koittaessa, Facebookkia alkaa helposti selailemaan ensimmäisenä. Tykkäämällä mun blogin sivusta näet uusimmat postaukset heti!

/ / / I recently made a very own Facebook -page for my blog. Always when the boring moment hits, you usually start browsing throught Facebook first. Liking my blogs page, you see all the new posts right away!

Näyttökuva 2015-08-12 kello 9.47.57

FOLLOW ME ON INSTAGRAM!

Instagram päivittyy näistä kolmesta kaikkein aktiivisimmin, ja täälä näet myös otoksia, jotka ei päädy aina blogiin asti! Instagramista mut löytää nimellä fiiaemilia.

/ / / My Instagram is certainly the most actively updated from these three. You can also see photos, that don’t end up to my blog! You find me there with the name fiiaemilia.

Näyttökuva 2015-08-12 kello 9.50.27

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN’!

Bloglovinissa voit kätevästi kerätä kaikki suosikkiblogisi ikään kuin omaksi, henkilökohtaiseksi lehdeksi. Löydät mut täältä! Tuo mun blogin nimen alla näkyvä linkki vie muuten johonkin aataminaikaiseen postaukseen, jota oon yrittänyt saada vaihdettua. Älkää siitä siis hämääntykö haha! Uudet postaukset päivittyvät kyllä normaalisti.

/ / / Bloglovin’ is like your personal magazine, where you can collect all your favourite bloggers. You’ll find me here! Under the name of my blog is an old link to one very old post, so don’t get confused. I have tried to contact Bloglovin to change it, but still haven’t managed to do that. All the new post are updating normally anyway!

Näyttökuva 2015-08-12 kello 10.04.22

Previous Post Next Post