Suomen suurin matkablogiyhteisö

Bald Rock National Park

Hyvää viikonalkua kaikille! (:

Meillä oli sunnuntaina vapaapäivä ja päätettiin lähteä Hennun kanssa pienelle maaseutuajelulle tästä vähän vajaa parin tunnin päässä sijaitsevaan Bald Rock -kansallispuistoon. Alueella on myös leirintäalue, jos haluaa jäädä telttailemaan. Nimensä kansallispuisto on saanut puiston korkeimmalle nousevasta Bald Rock -kalliosta. Ylös on kaksi merkittyä reittiä, toinen on lyhyempi ja jyrkempi reitti suoraan ylös, ja toinen taas on nimeltään The Bungoona Walking Track. Tällä reitillä maasto on helpompaa, ja kiertää kasvillisuuden ja erilaisten kivimuodostelmien läpi. Valittiin tietenkin se jyrkempi reitti haha. Kyllä siinä ihan hyvää peppu-reisi-treeniä tuli haha! Ja huipulle päästyä, niitä maisemia on vaikea kuvailla, niinkuin aina. Henkeäsalpaavan kaunista. Luonnon rauha ja hiljaisuus. Silminkantamattomiin vuoren huippuja ja vihreää metsää. Mielenrauhaa.

/ / /

Have you all had nice new week so far?

We had day off on Sunday, so we decided to have a little road trip to Bald Rock National Park with Hennu. It is located nearly two hours drive away from here Bonalbo. There is also camping ground there, if you wanna stay overnight. National Park is named after it’s biggest feature, Bald Rock, which is a large granite outcrop. There is two marked tracks to the top. The other one is steep, exposed climb straight to the top and the other one is easier to walk and it goes through bushland. We of course chose the steep one, just to get that awesome butt-workout. Yeah, it hurts now. On the top of the Bald Rock, views are hard to describe as usual. Breathtakingly beautiful. So much space around you, mountain tops and green forest as far as you can see. So peaceful and calm, hardly anyone else there. Peace of mind.

DSC07055DSC07087

DSC07130

DSC07100DSC07103DSC07215

DSC07085-001

DSC07225^^Such a steep climb up….

DSC07121

DSC07132

DSC07222DSC07217DSC07198DSC07187

DSC07209-002

DSC07191^^Best mates 4eva <3

DSC07210DSC07175DSC07223

Previous Post Next Post

You Might Also Like