Suomen suurin matkablogiyhteisö

SURF & SUN

Helouu!

Jee nukuin vihdoin ja viimein kokonaisen yön viime yönä haha! Voittajafiilis! Kai tää unirytmi nyt sit vihdoin on normalisoitumassa. Meidän viikonloppu alkoi tänään, ja suunnattiinkin heti aamusta päiväksi Byronille surffaamaan. Oli ihana päästä käymään sivilisaation parissa, olla auringossa ja surffailla. Sain jopa sovittua akrojooga-treffitkin parin tyypin kanssa! Huippulauantai siis takana ja tälläisen aktiivipäivän jälkeen oon kyllä jo aika valmista kauraa nukkumaan. Täälä Tabulamissa on muuten aika mukavan viileät yöt. Mun tän aamun vaatekerrasto oli tätä luokkaa: joogahousut, golleget, sukat, kahdet villasukat, t-paita, pitkä villapaita ja kaulahuivi. Ja nukuin siis nää kaikki päällä. Joskus mulla on myös pipo. Hanskatki pitäis varmaan hommata. Aamuisin auton ikkunat pitää skrapata ja otan yleensä aamukahvin autoon, että saisin kohmettuneet sormet irtoamaan toisistaan. Täälä on siis öisin noin 3-4 astetta, mutta päivät on niin lämpimiä, että mustassa t-paidassa kun pomppii tuola mustikkapelloilla niin läkähtyy. Aussit ei myöskää osaa tehdä eristyksiä taloihin, eikä kunnon ikkunoita. Mitä vanhempi talo niin sen pahempi. Täälä meidän talossa oikeasti TUULI eilen sisällä, ja kaikki meinas seota, kun ei löydetty syytä miksi. Todettiin lopuksi, että täälä varmaan kummittelee. Tää meidän kylä on muuten about 600 ihmisen kylä, ja kuultiin vähä juttua ”kyliltä”, että tässä meidän talossa asui ennen meitä joku hullu. Yhtenä päivänä hän vain katosi. Aiemmin tällä viikolla Hennu bongasi pihalta haudatun pehmonallen ja tossa pihan aidassa roikkuu joku voodoonukke. Hennu sanoi eilen, että se näyttää multa. Kukaan ei uskaltanut mennä pihavessaan pissalle, ja Hennu joutui huonojen kämppiksien listalle ja pysyy sielä varmaan hyvän aikaa. Me suunniteltiin äsken Teganin kanssa, että Hennu taitaa herätä ens aamuna voodoonuken kanssa.

/ / / Helloo!

I finally slept the whole night! Victory! Maybe my sleep rhythm is getting back to normal. Our weekend started today, and this morning we were heading to Byron for some surf and sun. It was so nice to get back to civilisation for a one day, and just be in the sun and surf the whole day. I also had little acroyoga -date with couple of people. That was fun after a while too! We had awesome Saturday, and after such an active day, I’m exhausted and pretty much ready for bed. It’s nice, crispy cold nights here in Tabulam at the moment. This morning I wore one pair of yogapants, sweatpants, socks, two woolen socks, t-shirt, cardigan and woolen scarf. And I slept with all this. Sometimes I also have a beanie. Should probably buy some gloves too. In the mornings car windows has to be scraped and I usually take my morning cafe to the car, so my fingers would get tiny bit warmer. Australians don’t know how to make insulation for the houses, or proper windows. Naturally, older the house, the colder it gets. Yesterday it was honestly WINDY inside the house, and everybody was going nuts, because we didn’t found any open windows or anything. Then we decided that there must be ghosts in the house or something. And yeah btw, this town has approx 600 people living here and we heard some stories. They say there was some crazy person living in this house before. Someday she just had disappeared. The other day Hennu found buried teddy beard from our yard plus there is also some sort of voodoo doll hanging from the fence. Yesterday Hennu said it looks like me. Nobody dared to go for a pee to the toilet outside, and Hennu is on the ”bad roommate” -list. And she is probably staying there for a while. We were just planning with Tegan, that maybe next morning Hennu is going to wake up with the voodoo doll. 

DSC06866DSC06903-002DSC06879DSC06876DSC06892DSC06871Noniin taas meni vähän sivuraiteille nää mun jutut. Pääsin kuitenkin tänään testamaan mun uutta Rip Curlin Dawn Patrol -märkäpukua! Mulla on tuosta koko 10, mikä vastaa noin kokoa 38 ja istuvuus on kyllä todella nappiin. Märkäpuvu on paksuudelta 2,2mm, mikä sopii mun mielestä hyvin tänne Aussien talveen ja Suomen kesään, riippuen vähän missäpäin on ja mitä tekemässä. Itsehän lähinnä tulee surffailtua, ja yritin ainakin kovasti pysytellä Ausseissa niin lämpimällä alueella kuin mahdollista haha! Hintakaan ei ole paha, noin satasen luokkaa. Näin ensitestauksella märkäpuku oli ihan huippu! Mun edellinen wetsuit ahdisti mua aina välillä, ja kädet väsyi todella paljon uidessa. Tää uusi puku on kuitenkin todella joustava, joten liikkuminen on helppoa ja vaivatonta! Lämpimänäkin pysyin! Ja siis tän märkäpuvun ehdottomasti parhaimpia ominaisuuksiahan on sitten noi värit, oranssi ja violetti kuuluu mun ehdottomiin suosikkiväreihin! ;D

Oltiin tänään surffaamassa The Pass -nimisellä surffipointilla, ja sielähän olikin sitten porukkaa pilvin pimein! Aikamoista party wavea sielä vedettiin, ja ihmiset törmäili toisiinsa. Onneksi kuitenkin aallot oli suhteellisen pieniä, joten ei mitään pahempaa kellekkään sattunut. Tässä kuitenkin muutamia kuvia mun uudesta ihanasta wetsuitista!

/ / / Ok, back to the point of this post. So today I finally got to try my new Rip Curl Dawn Patrol -wetsuit! I have size 10 from this, and it fits perfectly. It is 2,2mm, which I think is suitable for Australian winter and Finnish summer. Most Australians would still probably think it’s not enough warm for the winter, but what can I say, I’m Finnish hehe! The prize is not too bad either, around 100€. Based on this first try, I really love this wetsuit! My old one was giving me anxiety while surfing, it didn’t aloud me to move freely and my arms got really tired from the paddling. This one is really flexible and moving around was so easy today! And I stayed warm too! Like I said before, one of the best parts of this wetsuit is the colours! I love orange and purple haha! ;D

Here’s few shots from today! We went to The Pass today, and oh man, it was crowded. It was quite of a party wave all the time, and people were crashing to each others. Luckily the waves were quite small, so nothing worse happened. Anyway, to the pictures!

DSC06861-001DSC06887-001

DSC06890DSC06929DSC06907DSC06909 ^^Rip Curl Mirage Bikini, my favourite surf bikinis so far!

DSC06938DSC06924DSC06942-001

Wetsuit and bikini sponsored by: Helsinki Surf Shop

Previous Post Next Post

You Might Also Like