Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hotel Motel

Moi kaikki!

Siinä teille otsikon muodossa klassista Pitbullia! Mä oon ollut viimeiset 24/7 kokoajan menossa, ja nyt vasta ekan kerran ehdin hetkeksi koneella istuun! Lähdettiin keskiviikkona mun kaverin Ninnin kanssa Helsinkiä kohden, ja samalla tehtiin pari minipysähdystä Tampereellakin. Olin keskiviikkona Helsinki Surf Shopin ja Helsinki Surf Shop Team Ridersien kanssa suppailemassa! Tää oli mun eka kerta suppailemassa, ja se oli kyllä älyttömän hauskaa! Siitä lisää kuvia ja juttua myöhemmin. Helsingissä ehdittiin keskiviikkona myös vähän käydä kiertelemässä kaupoilla, nähdä kavereita ja käytiin me vähän yöelämässäkin. Niinkuin otsikosta voi varmaan päätellä niin otettiin Ninnin kanssa ihan hotellihuone, ja se olikin pitkästä aikaa aika luksusta. Pehmeät valkoiset lakanat ja herkullinen aamupala! Elämän pieniä iloja haha! ;D

/ / / Hi guys!

There’s some classic Pitbull for you in the title haha! I’ve been super busy for the past days, and now I finally had time to come write something here. We went to Helsinki on Wednesday with my friend Ninni, and we stopped twice in Tampere too. On Wednesday I went to try SUP with  Helsinki Surf Shop and Helsinki Surf Shop Team Riders. That was my first time ever, and I had a blast. I will tell you more about it later, and I have awesome pictures too! Me and Ninni had some spare time to go shopping, meet friends and then of course see Helsinki nightlife too! Fun times! And as you can probably guess from the title, we booked a hotel room with Ninni, and it was such a luxury. I haven’t been in the hotel for ages, it was so nice to have crisp white sheets and delicious breakfest. Little joys of life haha! ;D

DSC06493DSC06439-001DSC06488DSC06443-001DSC06492Mä oon Suomessa vielä sunnuntaihin, jolloin lähtee lento takaisin Ausseihin. Tää aika Suomessa on mennyt kyllä älyttömän nopeasti, vaikka aluksi ajattelin, että ehtisin jopa kyllästyä täälä maalla. Tekemistä on riittänyt, kavereita ja perhettä oon nähnyt ja huomenna on vielä tiedossa mun serkun Inan häät! Ja hei muistakaa vielä sunnuntaina ilmestyvä Dreaming of Australia -postaus mikäli teillä on lisää kysymyksiä! Vastaan kaikkiin samalla kertaa! (:

/ / / I will be in Finland until Sunday, when my plane leaves back to Australia. Time here has gone so fast, even thought I was thinking before, that I might get bored here at the countryside. I’ve had so much to do, I’ve seen my friends and family, and there one more fun thing coming, tomorrow is my cousins wedding! Remember that Dreaming of Australia -post is coming on Sunday, if you have more questions! I will answer all the question at the same time! (:

DSC06474DSC06440-001DSC06458-001DSC06484DSC06466-001

Previous Post Next Post

You Might Also Like