Suomen suurin matkablogiyhteisö

Summer Place

Hyvää lauantaita folks!

Täälä yks mummo on aika valmis menemään nukkumaan, mutta tulin vielä päivittelemään tästä päivästä! Tänään oli pitkästä aikaa ihanan aurinkoinen keli, joten päätettiin lähteä pienelle päiväretkelle meidän kesämökille mun serkun Inan kanssa. Täältä Ilmajoelta sinne möksälle ajaa vain noin tunnin, sinne on siis helppo lähteä vaikka pikavisiitillekkin! Täytyy kyllä myöntää, että siitä on kyllä vierähtänyt aika tovi kun viimeksi oon itse siellä käynyt! 😀 Pysähdyttiin matkalla Nummijärven leirintäalueelle syömään jätskit, josta jatkettiin mökille, missä mun kummisetä ja -täti sekä yksi serkku lisää jo odottelikin! Kyllä me saatiin aikaa siellä kulumaan noin 5 tuntia, ja äkkiä se aika vierähtikin! Tehtiin pieniä häävalmisteluja Inan ja Samulin ensi viikolla pidettäviin häihin, nimittäin silkkikukkasia! Mun serkku Josefina on erityisluokan opettaja, ja johti meidän askarteluhetkeä varmoin ottein haha! Mulla ja Inalla saattoi olla vähän alkukankeutta, mutta päätettiin, että jos erityisluokan oppilaat pystyy tähän niin kyllä mekin pystytään! Ja taidettiin me noita kukkasia lopulta vääntää joku 40 kappaletta!

/ / / Translation

Helooo!

Here’s one grandma ready for bed (it’s 10.30pm here), but I just wanted to come do a little update! It’s been raining like hell past days, but today was nice summer day for change! We decided to go visit our summer place with my cousin Ina. It’s only one hour drive from here, so it’s easy to go there just for short visit too! I have to admit thought, that it’s been ages that I’ve been there last time. 😀 We stopped for some ice creams on the way, and then we continued to our little cottage. My godfather and -mother plus one more cousin were already waiting for us there. We spend 5 hours there, but it went so fast! We did some wedding preparations for Ina’s and Samuli’s wedding, which will be happening upcoming Saturday. My cousin Josefina is teaching a specialty class, and she was leading this preparation, which was silk flowers. She said that we should be able to do it, since her students can do it. We did struggle a bit in the beginning, but we manage to make total 40 silk flowers. So proud of us!

DSC06029DSC05964 My beautiful cousin Ina and soon-to-be wife!

DSC05967DSC06040 Crocks, because what would summer cottage be without crocks! Notice the matching socks!

DSC06043DSC06036

Mä kävin myös uimassa hyvin pikaisesti, sillä toi järven upottava mutapohja ei oo mun suosikkeja haha! No vesi oli ainakin lämmintä ja aurinkokin paistoi. Lisäksi mun kumisetä (niinkuin mä yleensä häntä kutsun) grillaili meille vähän ruokaa, kanaa, herkkusieniä, maissia ja tomaatteja. Nam nam, ei grilliruoan voittanutta haha! Tässä kuitenkin muutamat sekalaiset kuvat päivältä!

/ / / Translation

I also went for a little swim, but I don’t really fancy that muddy bottom of the lake haha! Well anyway the water was really warm and sun was feeling nice. Also my godfather was doing little BBQ, chicken, corn, mushrooms and tomatoes. So good, as always! Here comes few random shots from today!

DSC06054DSC06033DSC06142DSC06046DSC06230DSC06243 Rip Curl Bikini from Helsinki Surf Shop 

DSC06269DSC06276

Previous Post Next Post

You Might Also Like