Suomen suurin matkablogiyhteisö

DAISY

Terppa!

Varoitan etukäteen, että mulla on varmaan vähä liikaa aikaa täälä Pohjanmaalla! Olin eilen lenkillä näiden meidän makkarakoirien kanssa, kun näin tienvierustassa päivänkakkaroita! Keräsin niitä ison kimpun mukaani ajatuksena ottaa söpöjä, taiteellisia kuvia näiden koiruuksien kanssa. No ajatushan oli sinänsä ihan kiva, mutta nää meidän Sulo ja Osku ei ehkä ihan ymmärtäny tätä mun kuvausideaa! Toivottavasti tätä mun blogia lukee edes pari koiraihmistä, muut voi ihan suosiolla jättää tän postauksen huomioimatta! 😀

/ / /

Hi guys! 

I warn you, that I probably have too much time here at the countryside of Finland! I was walking our sausage dogs yesterday, when I saw a big punch of daisies on the side of the road. I was collecting few, because I had this idea in my mind, to take beautiful, cute pictures with our little doggies. Well it was a nice idea indeed, but Sulo and Osku were not so willingly modeling with the flower. I had to share these pictures anyway haha! I hope there is at least few dog lovers here, all the others can just scroll down to other posts! 😀

DSC05763DSC05694 ”Hey Sulo, you wanna do a little photoshoot?”

DSC05714 ”Osku, you look gorgeous!”

DSC05719 Osku: ”I certainly feel fabulous.”

DSC05723 Osku: ”Is this what you call art?”

DSC05722 Osku: ”Oops, fail! Eyes closed, hate when that ruins the perfect photo!”

DSC05718DSC05750 Osku: ”What in the name of…?!”

DSC05717 Sulo: ”Is it something to eat?”

DSC05730

DSC05733

DSC05742

DSC05707 Osku: ”Mom! He ate the flower!!”

DSC05725 RIP Little Innocent Daisy

DSC05752 Sulo: ”I’m done, leave me alone.”

DSC05698 Osku: ”Yeah, me too! I’m taking a nap.”

Previous Post Next Post

You Might Also Like