Suomen suurin matkablogiyhteisö

Yoogaia

Moi kaikki!

Kaikki varmaan voi samaistua siihen fiilikseen mikä on todella pitkien lentojen jälkeen? Ja varsinkin yön yli lentojen, kun jossain epämukavassa käppyrässä yrittää saada edes vähän unta palloon. Mulla on ainakin yleensä väsymyksen lisäksi kaikki lihakset jumissa, erityisesti niska ja selkä. Siispä oonkin yrittänyt tässä lähipäivinä joogailla parhaani mukaan! Sääkin on suosinut täälä Suomessa, niin mikäs sen kivempaa kuin joogamatto aurinkoon ja samalla saa vähän rusketustakin. Sattumalta bongasin aamulla Jonnan Polka Dots -blogista linkin Yoogaia – sivustolle! Jonnan blogista löydät myös koodin kahden viikon ilmaiseen kokeiluun!

DSC04376Mun mielestä Yoogaia -sivusto on ihan älyttömän hyvä idea! Kyseessä on siis Suomessa kehitetty nettipalvelu, joka tarjoaa live-tunteina joogaa, pilatesta, syvävenyttelyä ja kahvakuulatunteja! Mikäli et ehdi live-tunnille, voit katsella tallenteen mihin aikaan vain päivästä ja niin monta kertaa kuin haluat. Hinta on muutenkin mielestäni suhteellisen edullinen, ensimmäinen kuukausi on 5 euroa ja sen jälkeen 19,90€/kk. Yoogaian sivuilta löytyi tunteja sekä englanniksi että suomeksi ja suurin osa tunneista oli kestoltaan 15 minuutista tuntiin. Mä valkkasin itse sieltä ensimmäiseksi testiin Isabella Palmgrenin syvävenyttelyn. Ohjeita oli helppo seurata, ja aamulla jumissa ollut niska ainaki vetreytyi. Suosittelen!

IMG_1626-001_8140021/ / /

Hi guys!

Probably all of you can relate to that feeling you have after long flights? And specially if you have to (try) sleep in the plane. Besides being tired, all my muscles are always sore and my neck/back hurts. That’s why I have been trying to do as much yoga as possible past days. It has actually been so nice weather here in Finland, so what’s better than take your yoga mat outside and get some tan at the same time! This morning I accidentally found from Polka Dots -blog link to a site called Yoogaia. This site is developed in Finland, but as you can see, you can also get in in English. From Polka Dots- blog, you can also find 2 weeks free trial!

DSC04392-001IMG_1633I think this site is awesome idea! Yoogaia is a live online yoga studio that has yoga, pilates, core and barre classes. If you can’t make it to the class, you can watch the recording anytime and as many times you want. There is classes in both languages Finnish and English, and the length of the classes varies between 15 min and 1 hour. First class I tried, was Isabella Palmgrens deep stretching. Class was very easy to follow, and my sore neck got some relief! I can definitely recommend this site, go check it out!

IMG_9483

Previous Post Next Post

You Might Also Like