Suomen suurin matkablogiyhteisö

Finnish summer days!

FOR MY INTERNATIONAL READERS:  I’ve heard lately a lot of comments from my English-speaking readers/friends, that they would like to read my blog, but they can’t, because it’s in Finnish! I always translate my posts, when you scroll down to the end of the posts, you’ll find translation. I’ll try to make my blog easier to read for international readers, tell me what you think! (: Thank you for your feedback!

Huomenta!

Viimeiset päivät Suomen kesä on näyttänyt parhaita puoliaan, sininen taivas, aurinkoista ja vihreää. Ei olis vissiin kannattanut eilen mennä kuitenkaan liiaksi kehumaan tota hyvää säätä, heräsin tänään nimittäin kunnon rankkasateeseen haha! Mua ei kyllä tosin haittaa sadekkaan, varsinkaan jos on muuten lämmin. Sateen jälkeen pihalla on raikasta ja tuoksuu hyvältä! Heti kun toi sade tosta vähä laantuu, lähden kyllä lenkille meidän koiruuksien kanssa.

/ / / Good morning! 

Last days it has been the best Finnish summer weather! Blue sky, green nature and nice, warm sun. I guess I was bragging too much about it yesterday, since I woke up to pouring rain today haha! But actually I don’t mind the rain either, specially if it’s summer. It’s refreshing and after rain it smells so good! When the rain stops for a bit, I’m going for a walk with our little sausage dogs!

DSC05669DSC05603DSC05672 / Shoes: Converse / Levi’s : Miss Brown Vintage Byron Bay / T-Shirt: Gina Tricot / Checked Shirt: Cotton On /Shades: Valley Girl / Scarf: H&M /

DSC05652DSC05639Tässä kuitenkin kuvia kauniilta kesäpäivältä alkuviikosta mun suosikkipoikien kanssa. Noiden kuvissa esiintyvien suloisuuksien nimet on Osku ja Sulo, ja he ovat mäyräkoirasekoituksia. Sain muuten aikamoisen vastaanoton noilta sunnuntaina, kun tulin kotiin. Ne ei meinannut millään pystyä rauhoittumaan, ja siitä asti ne onkin ollut kaks karvaista iilimatoa. Mihin tahansa meen tai istun, mua seurataan!

/ / / Here’s few shots from beautiful summer day earlier this week! These little boys in the pictures are called Sulo and Osku. When I arrived on Sunday, I got quite a welcoming from these two. They were going nuts from seeing me after so long time haha! And I haven’t had moment of peace after Sunday, they keep following me everywhere I go. Love them! 😀

DSC05600DSC05644DSC05616DSC05664DSC05628DSC05642

Previous Post Next Post

You Might Also Like