Suomen suurin matkablogiyhteisö

Throwback Saturday

Helouu!

Uusilla energioilla tähän viikkoon, joka alkoikin kivasti todella aurinkoisella päivällä! Aamulla käytiin kyllä katsastamassa äitin ja veljen kanssa toi Seinäjoen mahtava shoppailuvalikoima haha! Joo no eipä menny rahaa. Muuten oon ottanut todella rennosti, kävin lenkittämässä meidän makkarakoirat, otin auringoa ja joogailin pihalla, luin kirjaa ja loput ajasta oon istunut varjossa läppärin kanssa hoitamassa asioita. Nyt alettiin just grillailemaan veljen kanssa, veli hoitaa lihat, mun osuuteen kuului salaatti ja bataattiranskikset. Nam Nam. Alkaa muuten vähä maha kurnia jo. Oon muuten yrittänyt myös etsiä mekkoa netistä, koska Tampereen ja Seinäjoen vaatekaupat ei tuottanut tulosta. Mun rakkaalla serkulla Inalla ja hänen miekkosellaan Samulilla on häät parin viikon päästä. Can’t wait!

DSC05534DSC05514DSC05538Tässä kuitenkin vielä muutamia kuvia viime viikonlopulta! Lähdettiin Jonnan kanssa grillailujen jälkeen Tampereen yöelämään ja sehän olikin ihan yhtä mahtavaa kuin aina ennenkin! Ei, ei ollut piilosarkasmia ei. Käytiin kuitenkin myös uudessa paikassa Tornissa. Tai no mulle uudesssa paikassa, koska se oli avattu sinä aikana kun oon ollut tuola Ausseissa. Se oli kyllä aika kiva paikka, rento istuskelupaikka upeilla maisemilla. Täältä näki koko Tampereen! Jos mun joku kaveri Ausseista, tai mistä nyt vaan, tulis vierailulle Tampereelle, veisin sen varmaan tänne! Sunnuntai menikin sitten rennolla otteella kaupungilla pyörien, ja käytiin me syömässäkin Pancho Villassa. Mulla oli ihan mahtava viikonloppu, oli ihana nähdä kavereita! <3

DSC05529DSC05541DSC05566DSC05571/ / /

Hello!

New week, new energy! This week started with beautiful weather, blue sky and nice sun! In the morning we went for little shopping with my mom and brother, but otherwise I’ve been taking it easy. I went for a walk with our little sausage dogs, spend some time in the sun, sunbathing, reading book and doing some yoga. Rest of the day I’ve been sitting in the shadow with my laptop, trying to get some stuff done! Now we just started preparing little BBQ with my bro. He’s doing the meat and my responsibility is salad and sweet potato chips! I’m so hungry! I’ve been also trying to find some dress from online, since my lovely cousin Ina and his guy Samuli are getting married in two weeks. Can’t wait, I love weddings!

DSC05523DSC05558-002^^Notice my new cool Globe cruiser! Thanks Helsinki Surf Shop!

DSC05522Here’s few more shots from last weekend. We were heading to Tampere nightlife with Jonna, and it was exactly as fun as it always has been. No I’m not being sarcastic haha. Anyway one place was new to me, since they opened it while I’ve been in Australia! It’s ”rooftop”-bar called Torni, and I really liked it. Nice laidback bar with awesome views! You can see the whole city from here! If some of my friends from Australia, or where ever, would come for a visit to my home city, I would probably take them here! Sunday was relaxed, didn’t do anything special. Were spending some time, walking around, browsing some shops and then had lunch with Jonna and Juha. It was so nice to see everyone, love you all! (:

DSC05577DSC05586DSC05575DSC05597

Previous Post Next Post

You Might Also Like