Suomen suurin matkablogiyhteisö

FINLAND

Moii!

Yksi todella väsynyt matkustaja täälä taas! Saavuin tosiaan perjantai-aamuna Helsinkiin, missä vietin yhden päivän. Näin kavereita ja kiertelin kaupungilla, ja kävin laittamassa mun suomalaisen liittymän toimintaan! Lisäksi kävin katsastamassa Helsinkin Surf Shopin liikkeen Lauttasaaressa, ja siitä kuulettekin lisää myöhemmin! Perjantai-iltana lähdin vielä junalla Tampereelle mun kaverin Jonnan luo. Mä menin kyllä aika nopsaa nukkumaan, koska pitkä lento ja kiireinen päivä oli imenyt kaikki energiat. Tampereella vietin aikaa sunnuntaihin asti ja tuossa hetki sitten saavuinkin tänne Pohjanmaalle. Kello on 11 ja nukkumatti kolkuttelee jo ovella haha! Oli kuitenkin pakko tulla kirjoittelemaan nopsaa, koska asiaa mulla on hirveästi, mutta aikaa päivittää on ollut vähemmän.

DSC05447DSC05453^^BEFORE. Here we had already made wash/treatment for my hair!

DSC05448Lauantaina nukuin helposti kahteentoista asti, mitä ei yleensä kovin usein tapahdu! 😀 Oli vissiin vähä univelkaa. Sainkin siis suunnata melkein heti herättyä mun vanhalle työpaikalle, Glohairiin! Siellä mua odotti mun ihanat ex-työkaverit, ja pääsin pitkästä aikaa kampaajan penkkiin. Tuol Ausseissa oon tainut leikata mun latvoja ehkä kerran pari, ja asian on hoitanut mun kaveri Hennu. Hennu on tosiaan ammatiltaan tarjoilija, mutta mun kovan ja tehokkaan minikoulutuksen jälkeen, latvojen tasaus sujui suht kivuttomasti. Nyt sain kuitenkin kunnon leikkauksen, ja sitä mun auringon ja meriveden raiskaama surffitukka tarvitsikin! Sainkin sen kuulla mun rehellisiltä työkavereiltakin pariin otteeseen haha! Mun hiukset on ollut viimeset pari kolme kuukautta kokoajan takussa ja latvat oli ihan ohutta hamppua. Pituudesta lähtikin siis noin 7-8 senttiä ja kerroksista otettiin niin paljon kuivaa pois kuin pystyi. Nyt mulla on ihanan pehmeä ja paksun tuntuinen tukka! Kiitos Sonjalle leikkauksesta! (:

DSC05457DSC05459^^AFTER. You probably see the difference.

DSC05473Parturointisession jälkeen mentiin vielä Sokokselle syömään salaatit. Mä otin lohi-katkarapu-salaatin, mikä oli todella hyvää, mutta annokset oli jäätävän kokoisia. Yhden salaatin olis melkeen voinut syödä puoliksi! Ja koska aina on tilaa jälkiruoalle, käytiin vielä munkkikahveilla Hannin kanssa. ;D Tässä muutamia kuvia lauantai-päivältä.

DSC05464DSC05468/ / /

Hi guys!

I’m sooo tired. My weekend has been full of fun, but so busy. I arrived to Helsinki on Friday morning, where I spend one day. I was shopping and met some friends. I also went to see Helsinki Surf Shop, which is located in Lauttasaari. I had awesome afternoon with these guys, I will tell more about it later! In the evening, I took train to Tampere. After very long flights and busy day in Helsinki, I  went almost straight to bed. I was in Tampere until today, I just arrived to Ilmajoki, my little home town. It’s 11pm and I’m about to fall asleep. I just wanted to come write a bit, I have so much to talk about, but I haven’t had much time for my blog this weekend.

DSC05482DSC05476DSC05486On Saturday I slept easily until 12, it usually doesn’t happen often, but I guess I was enough tired haha! Once I got up, I went to my old work, Glohair. I met my awesome ex-workmates and got a haircut, after very long time. Apparently my hair didn’t really like daily salt water, surfing and sun, so it was pretty much destroyed. All the time I was in the salon, my refreshingly honest work mates kept telling me how my hair really looks like haha. We took all the dead ends away, and now my hair is so smooth and silky! Love it!

DSC05498DSC05494DSC05504After haircut, we went for salads to place next to our salon. I took salmon-salad and it was so delicious, but salads were enormous. None of us could finish their plate haha! And because it doesn’t matter how full you are, there is always room for dessert. So we went for some treats and coffee/tea with Hanni. Here’s few pictures from Saturday.

DSC05439DSC05442

Previous Post Next Post

You Might Also Like