Suomen suurin matkablogiyhteisö

Greetings from the Hong Kong Airport!

Moikka moi!

Mä istun tällä hetkellä Hong Kongin lentokentällä ja odottelen mun jatkolentoa. En tosiaan oo tänne kirjoitellut, mutta oon siis matkalla Suomeen reilu parin viikon lomalle! Oon vasta huomenna aamulla perillä Suomen aikaa, blaah. En tykkää tästä Hong Kongin kentästä yhtään. En osaa edes oikeastaa sanoa miksi, ehkä se on tää väsymyskin haha! Tää on iso kenttä, täälä on ilmainen nopea netti ja täältä löytyy paljon kauppoja missä kierrellä. Joo no laitetaan väsymyksen piikkiin! 😀

DSC05225DSC05234Oltiin Hennun kanssa pikavisiitillä Sunny Coastilla, ja Hennu heitti mut tänään aamulla Brisbanen lentokentälle. Onneks lähdettiin hyvissä ajoin ajamaan, koska mä unohdin aamukoomassa mun parturisakset käsimatkatavaroihin. Olin jo chekannut laukun ruumaan, jonottanut SAIRAAN pitkässä turvatarkastusjonossa iäisyyden, kunnes ne pyysi mut sivuun mun laukun kanssa ja muistin heti: NE SAKSET. Arvatkaa ärsyttikö?? No ei muutaku uudestaan lähtöselvitykseen, minne oli myös kertynyt aika kiitettävästi jonoa. Olisin joutunut maksamaan normaalisti 120 dollaria toisesta laukusta, mutta bongasin onneksi todella ymmärtäväisen ja avuliaan työntekijän! Pääsin jonon ohi, sain ilmaisen pienen kassin, maksoin kuplamuovista 3 dollaria ja vältyin 120 dollarin lisämaksulta. Jee kiitos Qantas! (:

DSC05251Koneessa kävi aika hyvä säkä, sillä sain käyttööni jollain tuurilla kolme paikkaa. Sain nukuttua aika makoisasti pienet ”päikkäritkin”. Katoin yhden hai-dokkarin, älyttömän hyvän leffan nimeltä ”Still Alice”, Cinderella-leffan ja loppuajasta en jaksanut enään keskittyä kunnolla, joten katselin pieniä pätkiä eri dokkareista. Nyt kyllä väsyttää niin paljo, että sammun varmaan niinku saunalyhty ku pääsen tohon seuraavaan koneeseen.

DSC05260DSC05261Tässä kuitenkin pari kuvaa Sunny Coastilta. Käytiin lounaalla Mooloolabassa sijaitsevassa Bunny’s Dumplings -nimisessä ravintolassa. Kyseinen ravintola tarjoilee kiinalaista/hongkongilaista ”katuruokaa” ja on todella suosittu. Hintatasoltaankin paikka on edullinen. Me otettiin Hennun kanssa tasting plate, missä oli alkukeitot ja erilaisia dumplingeja, sekä lisäksi barramundia kiinalaisilla vihanneksilla. En ollut ennen maistanut dumplingeja (kutsutaanko näitä Suomessa jollain eri nimellä?), tykkäsin kyllä todella paljon! Barramundi oli herkullista, ja hyvä ettei nuoltu lautasta puhtaaksi Hennun kanssa! 😀 Hillittiin kuitenkin itsemme. Lounaan jälkeen ei oltu vielä tarpeeksi täynnä (eipä), joten haettiin vielä jälkkäriksi churrot meidän lempipaikasta, joka itseasiassa sijaitsee kätevästi tän ravintolan vieressä. Churro-paikan omistaja muistaakin meidät jo, ja teki meille extra-isot churrot. Yleensä churroa ei vaan voi jättää syömättä, mutta nyt kyllä meni munkin pohjaton jälkkärimaha täyteen, ja oli pakko jättää osa syömättä!

DSC05231DSC05256/ / /

Hi guys!

I haven’t told you before, but I’m actually on my way to Finland for a short holiday. At the moment I’m at the airport in Hong Kong, waiting for my connecting flight. I will be in Finland tomorrow morning 6am (Finnish time), and I’m so tired! We were visiting Sunny Coast really fast, and this morning Hennu drove me to Brisbane airport. Thank god, we left early, because I had accidentally packed my hairdressing scissors to my hand luggage. I had already checked my bag, waited in huge cue to security check and then when they asked me to come on a side with my bag, I remembered right away: SCISSORS. Can you imagine how annoyed I was haha! I had no choice than go back to check-in. Normally I would have paid 120 dollars for extra bag and waited in this extreme long line, but luckily I found really amazing Qantas staff person. I didn’t had to wait in the line, I got a free little bag and only paid 3 dollars for bubble wrap. Thanks Qantas! (:

DSC05267DSC05263DSC05284I was really lucky with my spot in the plane too, I sort of had 3 seats just for myself, so I got really nice sleep! I watched one shark documentary, really good movie called ”Still Alice”, some other short documentaries and Cinderella -movie. Now I’m so tired, that I’m gonna pass out when I get to my next plane!

DSC05287DSC05278DSC05289Anyway, here’s few pics from Sunny Coast. We went to try this little restaurant called Bunny’s Dumplings. The restaurant is located in Mooloolaba and they serve Chinese/Hong Kong- style ”streetfood”. I’ve been walking past many times, and they are always really busy. We took tasting plate with soup and different dumplings plus some barramundi with Chinese vegetables. I had never tasted dumplings before, and they were really good. Barramundi was so tasty that we almost licked the plate haha! After lunch, we weren’t full enough (yeah right), so we went to get our favourite churros. This place called Cheery Churros, is actually right next to this restaurant. Owner of the churro-place remembers us, and she made extra-big churros was us. I usually wouldn’t leave any churros, but this time I had to haha!

DSC05295DSC05293DSC05297

Previous Post Next Post

You Might Also Like