Suomen suurin matkablogiyhteisö

Back to blueberries!

Moi kaikki!

Istutaan täälä Soul Bowlissa kahvilla ja nautitaan viimeisistä sivilisaation hetkistä, on nimittäin aika palata mustikoiden pariin. Viikonloppu meni hujauksessa, mutta silti tuntuu ettei tehty mitään erityistä. Hengailtiin rannoilla, nähtiin vanhoja kavereita ja saatiin uusia, pyörittiin kaupoissa ja syötiin ulkona niin monta kertaa kuin ehdittiin. Tabulamissa kun ei muuten varmasti tuu käytyä ulkona syömässä. Sielä kun ei oo ravintoloita. Tässä siis pidemmittä puheitta viimeisiä kuvailuja kuvankauniista Byron Baysta. Byronilla on aina erityinen paikka mun sydämessä!

/ / /

Hi guys!

We are sitting at our favourite cafe Soul Bowl and enjoying from the last moments of civilization, it’s time to get back to blueberries. This weekend went so fast, but still feels we didn’t do anything special. We were hanging around at our favourite beaches and places, met old and new friends, shopped a little (mainly window shopping) and ate out as much as we could. In Tabulam you don’t spend any money on restaurants, since there isn’t any. Here comes the last shots from beautiful Byron Bay. Byron will always have special place in my heart! It was so nice to see everyone after sooo long time, see ya soon again mates!! ;D

DSC05082-001DSC05085DSC05080DSC05099DSC05114DSC05102DSC05111DSC05119DSC05123DSC05128DSC05143DSC05157DSC05169DSC05192DSC05193DSC05196DSC05217

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply h torstai, heinäkuu 16, 2015 at 08:07

  moikkelista:) oon seuraillu sun blogia jo jonkin aikaa ja sun kuvat on niin upeita!!
  oon kelaillu lähtee nyt syksyllä wh viisumilla ausseihin, onko sulla jotain vinkkejä pakkaamiseen yms liittyen?:D ja pidätkö muute siellä kokoaja passia mukana vai missä säilytät sitä? jajaja pitääkö siellä olla luottokortti vai pärjääkö pelkällä visa electronilla ja sit paikallisella kortilla?

  kiitos jos vastaat 🙂

  • Reply Fiia Emilia torstai, heinäkuu 16, 2015 at 22:56

   Moi! Kiitos kommentista! (: Mä oon itseasiassa alottanut tässä vähän sellaista postaussarjaa viisumin hakemisesta pakkailuihin asti, joten stay tuned! Passi oli mulla aluksi kokoajan mukana, koska Sydneyssä tarvin sitä useammin ja esimerkiksi monet baarit vaatii passin henkkareiksi. Nykyään säilytän sitä ihan kotona vaan, hostelleissa tietty kannattaa olla lukkojen takana kaikki arvokkaammat tavarat! Itse hommasin luottokortin tätä reissua varten, koska Visa Electron ei aina toimi kaikkialla, ja luottokortilla on muutenkin helpompi esimerkiksi ostaa netistä lentoja jne. Mä en mun mielestä oo koskaan saanut nostettua rahaa mun Visa Electronilla, mutta en jaksanut silloin sitä edes selvittää sen enempää miksen, koska pystyin nostamaan mun luottokortilla. Maksaminen Electronilla onnistuu yleensä hyvin! (:

 • Reply Anonyymi tiistai, heinäkuu 21, 2015 at 13:05

  Thank you!

 • Reply Anonyymi tiistai, heinäkuu 21, 2015 at 13:11

  Thank you!

 • Reply Anonyymi tiistai, heinäkuu 21, 2015 at 13:24

  Thank you!

 • Reply Anonyymi tiistai, heinäkuu 21, 2015 at 14:02

  Thank you!

 • Leave a Reply