Suomen suurin matkablogiyhteisö

Byron Love

Helouu!

Herättiin tänää ihanaan auringonpaisteeseen ja suunnattiin aamupalalla tohon meidän hostellin allasalueelle! Aamupuuron jälkeen lähdettiin tsekkaamaan aallot, jos vaikka päästäis vihdoin surffaamaan. No aika tasaista sielä tänäänkin oli ja auringonpaisteesta huolimatta tuuli oli aika viileä. Hengailtiin siis hetken auringossa, jonka jälkeen suunnattiin Byronin markkinoille. Kyseiset markkinat järjestetään joka kuukauden eka viikonloppu Byronin Main Beachilllä. Sielä sitten syötiin vähän lisää (mä oon huono vastustamaan pannukakkuja) ja kierreltiin ympäriinsä.

Markkinoiden jälkeen lähdettiin hostellin altaalle pulahtamaan ja suihkuun. Mietittiin kauan aikaa mihin mentäis syömään, mutta päädyttiin testaamaan vihdoin ja viimein Byron Burger. Paikka on todella suosittu, mutta jostain syystä ei ikänä olla saatu aikaiseksi mennä testaamaan kyseisiä burgereita. Me haluttiin myös samalla käydä moikkaamassa meidän suosikki-ranskankanadalaisia/ex-kämppiksiä Francisia ja Yannickia. Ei oltu kerrottu, että ollaan Byronilla käymässä ja yllätettiinkin pojat huolella! Mä söin burgerin anaksell ja pekonilla, Hennu paprikalla ja sipulilla, lisäksi otettiin vielä bataattiranskikset ja dippi! Ihan sairaan hyvää, pojat teki hyvää työtä haha!

Tässä muutamia sekalaisia kuvia päivältä!

/ / /

Hi guys!

We woke up today to nice and sunny weather. We made some porridge and coffee, and chilled at our hostels pool area. After breakfast we went to check waves, but it was very flat again and also quite windy. We were hanging out there at the beach for a while and then headed to Byron Market. This market is at the Main Beach and they have it at first weekend of every month. We were browsing for a while and I bought some pancakes too. I love pancakes, can’t resist!

After markets we went for a little swim to hostel pool and shower. We had extremely hard times today trying to pick a place to eat at, but then got an idea, Byron Burger. This place is really popular and well-known for their burgers, but we have actually never tested them before! We also wanted to go say hi to our favourite French-Canadians/ex-flatmates Francis and Yannick. We didn’t told them that we are here in Byron, and made a little surprise visit! I had beef-burger with bacon and pineapple, Hennu had one with capsicum and caramelized onions. We also had some sweet potato chips and aioli. Everything was so good, good job boys! ;D

Here’s some random shots from today! 

DSC04999DSC05028DSC04996DSC05026DSC05011DSC05002DSC05000DSC05047DSC05053DSC05054DSC05060DSC05068DSC05063DSC05067DSC05071DSC05077

Previous Post Next Post

You Might Also Like