Suomen suurin matkablogiyhteisö

Weekend in Byron!

Helou!

Tultiin tänään Hennun kanssa extempore Byronille, ja varattiin hostelli Cape Byron YHA:sta. Asuttiin ennen Sunny Coastia Byronilla noin neljä kuukautta, joten paikka on enemmän kuin tuttu! Ei olla kyllä ennemmin asuttu hostellissa täälä, vaikka paljon aikaa hostelleissa ollaanki täälä vietetty. YHA löytyy lähes kaikkialta Australiasta, ja hinta on suht edullinen. Nää on aina täynnä nuoria (ja ruotsalaisia), ja mukavuuksia löytyy yleensä kivasti. Tästä YHA:sta löytyy ainakin ilmaisia pyöriä ja bodyboardeja, ilmainen wi-fi ja uima-allas. Lisäksi näissä hostelleissa järjestetään yleensä paljon yhteistoimintaa, esim. grillailua tai leffailtoja.

Me suunnattiin ekana meidän lempikahvilaan/lounaspaikkaan Soul Bowliin syömään täytetyt uunibataatit ja moikkaamaan meidän kaveria Ashia. Oltais myös käyty surffaamassa, mutta valitettavasti meri oli lätty kuin järvi. No huomenna sitten uudestaan tsekkaamaan aallot!

/ / /

Hi mates!

We arrived today to Byron Bay and we are gonna spend one weekend here. We booked hostel dorm beds from Cape Byron YHA. We lived in Byron for 4 months before Sunny Coast, so this place is very familiar to us haha! We haven’t lived in hostel here before, even thought we have spend lot of time in hostels hanging out with friends. You can find YHA probably from every city in Australia, and prices are usually quite good (not the cheapest thought). These hostels are always full of young people (and Swedish people), and there’s usually lot of facilities. Example in this YHA they have free bikes and bodyboards, free wi-fi and swimming pool. YHA is also arranging lot of common stuff to do, like barbecues and movie nights.

First we went for lunch to our favourite cafe Soul Bowl. We eat baked sweet potatoes and met our friend Ash. We also wanted to go for little surf, but ocean was flat as a lake. Well, hopefully tomorrow there is some waves!

DSC04979DSC04719DSC04985DSC04980

Previous Post Next Post

You Might Also Like