Suomen suurin matkablogiyhteisö

Little Friday BBQ

Helouu!

Juttu on tosiaan niin, että tää lauantai on meidän viimeinen päivä Sunny Coastilla ja huomenna lähdetään kohti (kylmää) Tabulamia. Se sijaitsee Uusi Etelä-Walesin osavaltion sisämaassa, noin parin tunnin matkan päässä Byronista. Ja mehän tullaan tosiaan asumaan aikalailla keskellä ei mitään. Tavattiin just eilen näiden mustikkafarmien omistajan poika, joka on vastuussa tästä kyseisesetä farmista, millä me aloitetaan maanantaina. Lähin ruokakauppa on about 40 minuutin päässä ja meidän liittymät ei tuu toimimaan siellä, joten joudutaan tänään hakea toiset liittymät. Nekään ei aina välttämättä toimi kaikkialla. Wi-fi löytyy harvoista paikoista ja se on yleensä todella hidas. Mä oon tunnettu mun huonosta kärsivällisyydestä, joten tää blogi ei valittavasti taida päivittyä ihan niin usein mitä tähän mennessä. Parhaani kuitenkin yritän! Naureskeltiin tossa muuten myös, että on mulla myös varmaan aika paljon tänne päivitettävää: ”Tänään on maanantai ja tänään poimin mustikoita.””Hei kaikki! Tänään on keskiviikko, ja tänään poimin mustikoita” jne jne.. No meillä on kuitenki tää heinäkuu vielä vähä väljemmät työaikataulut, joten ainakin Byronilla vietetään aikaa ja varmaankin myös Sunny Coastille tullaan käymään!

Eilen pidettiin kuitenkin pienet ”jäähyväisgrillailut” Mooloolaban biitsillä! Grillattiin lammasta, tomaatteja, herkkusieniä ja pekonia. Tehtiin myös älyttömän hyvää salaattia ja Brenton teki omalla reseptillään sitruuna-valkosipuli-salaatinkastiketta. Me testailtiin taas nuorallakävelyä ja tällä kerralla pääsinkin muutaman kerran köyden päästä päähän! Tähän lisäksi vielä hyvää musiikkia, parhaat kaverit ja punaviiniä, niin hauska ilta on taattu! (: Valmistautukaa kuvapommitukseen!

/ / /

Hi guys!

This is our last day in Sunny Coast, because tomorrow we are heading to cold New South Wales. We are starting on our blueberry farm next Monday, so we have to leave tomorrow. We are going to live in Tabulam, which is two hours drive to inland from Byron Bay. We are literally going to be middle of nowhere. If you wanna buy groceries, closest store is 40 minutes away. Also our prepaids are not going to have reception there, so we have to buy another one today. Even that doesn’t always work thought! Wifi is very hard to find, and it’s guaranteed really slow. I’m known from my lack of patience, specially with slow internet, so I might not update my blog as often as I’ve done now. I try my best! We we’re also laughing that what would I write here this often: ”Today is Monday, and I was picking blueberries” ”Hi guys! Today is Friday and I picked some berries for whole day!”. Well, we actually have this month little bit more loose work schedule, so we probably will spend some time in Byron and maybe also here in Sunny Coast! 

Yesterday we had little farewell -BBQ at Mooloolaba beach. We made lamb, tomatoes, mushrooms and bacon. We also made salad, and Brenton made salad dressing with his own recipe. Add some red wine, friends, good music and fun activities, and it’s going to be great night! Thanks mates haha! ;D Get ready for massive amount of photos!

DSC04473DSC04481-001DSC04469DSC04542DSC04576DSC04561DSC04532-001DSC04487DSC04491DSC04496^^Selfietimeeee!

DSC04619DSC04642DSC04637-001DSC04568DSC04556^^Brenton teaching some slacklining!

DSC04588DSC04526DSC04585DSC04572DSC04544DSC04597^^”Riff, what the hell!”

DSC04653-001DSC04494DSC04500^^Selfietime number 2!

DSC04617^^”Brenton, there’s some creep here smelling my hair…”

DSC04658^^Little workout in between!

DSC04661^^Nathan and his delicious burgers!

DSC04599DSC04627DSC04593DSC04673

Previous Post Next Post

You Might Also Like