Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kondalilla Falls

Huomenta kaikki!

Julkaisin eilen muutamia kuvia, mitä kuvailtiin Kondalillan sademetsässä. Kondalilla Falls -vesiputoukset sijaitsevat Montvillessä, reilu puolen tunnin ajomatkan päässä Maroochydoresta. Autoparkki on todella helppo löytää, ja sieltä lähtee eri pituisia ja eri vaikeusasteisia trekkejä vesiputoukselle. Pisin vaellus taisi kestää noin 5-6 tuntia ja lyhin 1-2 tuntia. Me oikeastaan lähdettiin vaan kävelemään, joten en kyllä varsinaisesti tiedä mikä reitti me valittiin, mutta veikkaisin tota lyhintä. Me kierreltiin ja kuvailtiin sademetsässä, joten meillä meni aikaa noin 2-3 tuntia. Osa reiteistä oli valitettavasti eilen suljettu putoavien kivien vuoksi. Me nähtiinkin yhdellä suljetulla reitillä (se näkyi siis turvalliselta reitiltä, no hätä äiti) ihan kiitettävän kokoinen kivimollukka. Sinne ei olis kyllä kiva jäädä alle.

DSC04119DSC04171DSC04126DSC04143DSC04403Ei siis päästy ihan sinne Kondalilla Falls -vesiputouksille asti, mutta pysähdyttiin pienemmälle putoukselle. Mä kävin myös uimassa, ja hypin kalliolta veteen. Päivä oli aika lämmin ja aurinkoinen, joten vaikka vesi olikin viileää niin pääsi aurinkoon lämmittelemään. Maisemat oli myös aika uskomattomat. Australian luontoon on jo ehtinyt ns. tottua, mutta silti se jaksaa hämmästyttää joka kerta. Niin kaunista ja vihreää, tiheää sademetsää, vuoria, vesiputouksia ja luonnon omia uima-altaita. Kauniista rannoista ja merestä puhumattakaan!

DSC04131DSC04155DSC04139DSC04212/ / /

Hi guys!

I published few shots from yesterday, when we went for a little hike to Kondalilla National Park and waterfall. Kondalilla Falls are located in Montville, approx half an hour from Maroochydore. Car park was very easy to find, and there lots of different treks to choose from. I think the longest one was around 5-6 hours and shortest 1-2 hours, you can also choose how difficult you want it to be. I’m not sure which one we chose since we just started walking, but I think it was the shortest trek. Some of the treks were closed, because of the increased risk of falling rocks. We actually saw few huge rocks on one path, scary! 

DSC04164DSC04311DSC04320DSC04192DSC04365So we didn’t walk all the way to Kondalilla Falls then, but we stopped for a smaller waterfall. I went for swim and jumped off the cliffs. So much fun! Day was really warm and sunny, so even thought the water was quite cold, you could warm up in the sun. Views were spectacular! I’m pretty ”used to” Australian nature already, but it still amazes me every time. It’s so beautiful and green, there is rainforests, mountains, waterfalls and nature’s own little pools. Not to mention the beaches and the ocean!

DSC04237DSC04337DSC04266DSC04315DSC04201DSC04354

Previous Post Next Post

You Might Also Like