Suomen suurin matkablogiyhteisö

RAINY DAYS

Terppa kaverit!

Oon ollut tosiaan flunssassa muutaman päivän, mutta nyt alan olla aika terveen kirjoissa jo! Olisin halunnut surffaan, mutta ajattelin pitää vielä yhden rauhallisemman päivän ennen kuin hyppää tonne (raikkaan viileään) veteen. Lisäksi täälä on ollut aika huonot ja vaihtelevat säät viime aikoina, ja tänään on ollut vuoroin sininen taivas ja heti perään kunnon monsuunisade. Ei siis harmittanut olla sisällä ja pitää tälläinen rauhallistakin rauhallisempi aamu. Nukuin myöhään, kuuntelin musiikkia ja etsin uusia biisejä, leikkasin mun Aussi-äitin Annen (mun kaverin täti, kenen luona asutaan atm) hiukset ja tehtiin vielä kivat laineet samalla. Tukan laittamisen jälkeen lähdettiin kahveille tohon lähikahvilaan. Mietittiin siinä muuten Annen kanssa, että jokuhan saattaa oikeesti erehtyä luulemaan meitä äidiksi ja tyttäreksi! Vähä samoja piirteitä ja blondit hiukset haha! Kahvittelujen jälkeen lähdettiin Hennun kanssa vielä Alex Headlandin biitsille katsomaan surffausta. Surffareita oli kyllä vedessä kiitettävä määrä huolimatta suht pienistä ja sekalaisista aalloista. Kuvailin surffareita hetken aikaa, ja bongattiin pari kaveriakin vedestä. Hetken kuluttua tuli taas vettä niskaan, että juostiin sitten uitettuina koirina Hennun kanssa takasin autoon!

Tässä parit sekalaiset kuvat tältä päivää! (:

DSC04040DSC04066DSC04046-001DSC04070-001DSC04052-001DSC04064/ / / 

Hi mates!

I’ve had little flu for couple of days, but starting to feel quite healthy already. I would have wanted to go for a surf, but thought it would probably be better to have one more day out of (refreshingly cold) water. We’re going for a little surf tomorrow! It’s also been quite bad and fast changing weather here past days. It can be bright blue sky and then after 15 minutes it’s pouring rain. So it was not hard to have very peaceful morning today. I slept long, listened some music and searched some new songs. I also cut my Aussie mom Anne’s hair and made some nice waves for her. She is Hennu’s aunt and we’re staying at her place at the moment! After Fiia’s Hair Salon, we went for some coffees and muffins from the cafe nearby. It was so cozy to sit inside when it’s raining, and have fun girl talks haha! ;D We were also thinking with Anne, that some people could actually think that we’re mother and daughter, since we have some same kind of features! And blond hair too! After coffees, we went to watch surfing to Alex Headland beach with Hennu. Ocean was packed with surfers, even thought it was quite flat. We were just chilling and I was taking some photos from the surfers. After a while, it started pouring rain again, so we had to run back to the car.

Here’s few shots from today! (:

DSC04074DSC04097DSC04090DSC04096DSC04088

Previous Post Next Post

You Might Also Like