Suomen suurin matkablogiyhteisö

Thursday night BBQ

Grillausta, hengailua, kitaransoittoa, erinäisiä aktiviteetteja ja pari lasia viiniä, siinäpä aika täydellinen torstai-ilta! Tosin mä en kyllä ”saanut” niitä viinilasillisia, koska oon kipeä, mutta se ei toki estänyt mua harrastamasta niitä erinäisiä aktiviteetteja haha! Sain kokeilla ekaa kertaa myös slackliningia, eli suomennettuna varmaankin nuorallakävelyä(?). Jälleen kerran reilusti vaikeampaa miltä näyttää, mutta sairaan hauskaa, kun vihdoin pystyi vähän tasapainottelemaan! En tosin ihan samalle tasolle yltänyt mitä nää meidän porukan jätkät, jotka teki aika näyttäviä hyppyjä ja käännöksiä. Mutta kuulemma Brentonillakin kesti kokonainen iltapäivä oppia tasapainottelemaan edes vähän, joten se oli vaikuttunut meidän nopeasta oppimisesta haha!

DSC03810DSC03825DSC03829-001DSC03846DSC03823Oli ihana kuunnella meidän kaverin Julian laulamista ja kitaransoittoa, toi on kyllä yks talentti mitä ehkä eniten kadehdin! Oon aina halunnut osata laulaa. Mun musikaalisuus rajoittuu muutamien vuosien pianonsoittoon, joka luonnollisesti loppui teini-ikään päästyä. Se ei ollutkaan enään niin coolia, joten tanssiminen vei voiton. Äiti, mikset pakottanut mua sinne pianotunneille! Tai vaikka vaihtanut pianoa kitaraan! 😀 No kuitenkin tosta mun suht pitkäaikasesta tanssitaustasta on varmaankin ollut hyötyä mun uuteen harrastukseen, joogaan. Se auttaa jos on jonkinnäköinen kehonhallinta ja notkeus pohjalla. Niin ja Julia harrastaa myös fire twirlingiä, jolle en nyt kyllä tiedä just tarkkaa suomenkielistä käännöstä, mutta sanotaan nyt vaikka tulitaidetta! Jos ootte joskus esim. Thaimaassa käynyt, siellä et voi tältä välttyä. Thaimaassa oonkin joskus saanut kokeilla noita palloja (= poi spinning) ja myös tollaista tankoa, toki sillon ilman tulta. Noiden poi -pallojen kanssa pitää oikeasti olla vähän taitoa, ennen kuin menee tulen kanssa leikkimään, joten me päädyttiin kokeilemaan tuota tankoa. Ihan sairaan hauskaa, ja saatiin paljon hauskoja kuvia!

DSC03864DSC03848DSC03872DSC03862DSC03853Loppuilta käytettiin pieneen akrojoogailuun, ja kokeiltiin uusia liikkeitä. Suurimman osan ajasta kaikki tais lennellä rantahiekalle, mutta hauskaa oli! Mä syytän mun flunssaa, etten ollut ihan täysissä voimissa! ;D Harmittaa ihan sikana, kun oon niin tykästynyt tähän Sunshine Coastin akrojooga -yhteisöön ja haluaisin jatkaa täälä treenaamista. Ehkä mä löydän Byronilta jonku toisen yhteisön, jotta vois edes vähän käydä akroilemassa, aina kun mustikanpoiminnalta ehtii! ;D

DSC03951DSC03877DSC03912DSC03898DSC03992/ / /

BBQ, beach hang, guitar playing, different kind of activities and few glasses of wine, sound like perfect Thursday night huh? Except I didn’t got my few glasses of wine, since I’m sick, but it didn’t stop me from doing all those different activities thought haha! I got to try slacklining first time ever! It was way more difficult than it looks like, but it was so much fun when you got little balance. I wasn’t quite on the same level with our dudes, who did all kinds of jumps and turns. But Brenton said it took whole afternoon for him to balance at least a bit, so it made me feel little better! ;D 

DSC03916DSC03956DSC03968DSC03934DSC03948It was so nice to listen our friend Julia playing guitar and singing, that’s honestly a talent, that I’m always most jealous about. I’ve always wanted to know how to sing! My musical background is quite short, I was playing piano for few years when I was younger. As usual, once I got into my teenager years, piano playing was not as cool anymore and piano lessons changed to a dancing lessons. Mom, why didn’t you force me to continue with piano playing!! 😀 Anyway, dancing has been a good base for my new hobby, yoga. It’s good to have some kind of body control, balance and flexibility. Julia also does fire twirling, which is so cool! If you have ever been in Thailand, you have probably not been able to avoid that. That’s where I got to try fire twirling a bit, but of course without a fire. With those poi balls, you actually have to have some sort of talent, before you start playing with fire. We got to try that stick (please let me know, what is the real name for it haha)! Got some awesome pictures too!

DSC04018DSC03969DSC04036DSC03910Rest of the night, we did some acroyoga and tried some new moves too. I’m blaming my flu, that I didnt’t had a lot of energy and mostly kept falling down haha! I’m gonna be sad, when I have to leave Sunshine Coast, I really like doing acro here and I would like to continue training that. I have to find some other acroyoga community from Byron Bay!

DSC03883DSC03985DSC04029DSC03996DSC03907DSC03926

Previous Post Next Post

You Might Also Like