Suomen suurin matkablogiyhteisö

RANDOM SNAPSHOT / June

Helouu!

Mä oon viettänyt pari päivää sisätiloissa läppärin ja inkiväärillä höystetyn teen kanssa, koska muhun iski joku kiva pikku flunssa. Ei oo kuitenkaan kuumetta tai mitään, mutta yleisesti vähän zombimainen fiilis ja nenä vuotaa niinku viimestä päivää. Ajattelin aikani kuluksi tulla vähä päivittelee tätä blogia. Kesäkuu alkaa lähestyä loppuaan, ja meidän mustikanpoimijan ura lähenee. Meidän farmityöt alkaa tosiaan ens viikon lopulla, mistä en varmaan oo vielä ehtinyt mainita, koska kuultiin tästä pari päivää sitten. Aika viime tippaanhan meillä tää meidän farmihomma jäi, koska 88 päivää pitää saada täyteen ja meidän ekan vuoden viisumi menee umpeen lokakuun puolessa välissä.

Tässä kuitenkin vähän puhelimella otettua kuvamateriaalia kesäkuun ajalta. Mun tulee tosi vähän otettua kuvia kännykällä, näistäkin lähinnä suurin osa on Snapchatilla napsaistua otoksia. Mut löytää muuten sieltäkin nimellä fiiaemilia, mikäli jotain kiinnostaa mun vielä astetta retardimmat kuvat! ;D

/ / / What’s up?

I haven’t done much past days. I managed to get a little flu, so I’ve been just resting and drinking tea with ginger (getting bored). It’s almost the end of June, and our blueberry picking career is about to start soon. I haven’t probably had time to tell this yet, because we heard about it two days ago, but yeah we’re starting our farm work in the end of next week! This is sort of a last minute, because we have to get 88 days and our first year visa runs out in the middle of October!

Anyway, here’s some shots I’ve taken with Iphone. I rarely take pictures with my phone nowadays, most of these are taken with Snapchat! If someone is interested about my one step more retarded pictures, you find me there with name fiiaemilia! ;D

Sunny Coast Iphone6IMG_1649 ^^Maroochydore Beach

Sunny Coast Iphone7^^Shopping some new sportwear!

IMG_1583 ^^ Tea Tree Bay Beach, Noosa Heads

Sunny Coast Iphone4IMG_1610Sunny Coast Iphone5^^Doing some yoga with my new printed Hatha leggings!

DSC03543DSC03541-001Sunny Coast Iphone8^^Brooyar snapshots!

IMG_1955IMG_1961 ^^Riding around with bikes few weeks ago!

Previous Post Next Post

You Might Also Like