Suomen suurin matkablogiyhteisö

Instagram Favourites

Tylsän hetken koittaessa yleensä ensimmäisenä eksyy selailemaan Instagramia. Rakastan katsella läpi kauniita, inspiroivia kuvia. Omat suosikkini jakaisin muotiin/tyyliin, matkustamiseen, valokuvaukseen ja urheiluun/surffaukseen/joogaan, mutta suurimmassa osassa yhdistyy monta eri aluetta. Oli muuten yllättävän vaikea valita suosikit. Tällä hetkellä mua eniten inspiroi matkailu ja valokuvaus, joten se näkyy myös näissä. Yritin kuitenkin valita vähän joka ”kategoriasta”! Tässä tulee siis 12 henkilökohtaista Instagram -suosikkia! Käykää myös katsomassa mun Instagram, joka päivittyy lähes joka päivä ja lisäilen myös mm. videoita mitkä ei blogiin asti päädy. Löydät mut täältä: @fiiaemilia!

/ / / When the boring moment hits, I usually start browsing through Instagram first. I love to watch beautiful, inspiring pictures! My favourites could go to categories Fashion/Lifestyle, Travelling, Photography and Sport/Surfing/Yoga, but most of them combine two or more of these. It was actually surprisingly difficult to choose my favourites! At the moment I get most inspired by travelling and photography, so you can probably notice it. I tried to choose something from every ”category” thought haha! So here’s my 12 personal Instagram favourites! And yeah btw check my Instagram too, which I update on a daily basis plus there are some videos too, you can see my account from here: @fiiaemilia!

1) @elle_fit & @ellefitactive (Sport/Surfing/Yoga)

Olen seurannut tätä aussityttöä jo kauan aikaa, joka on siis suurimmaksi osaksi itseoppinut joogi, mutta sittemmin kouluttautunut jooga-opettajaksi. Hänen Instagramistaan oon ekan kerran saanut kipinän, että haluaisin oppia joogaa. Hän jakaa muiden ihmisten joogakuvia @ellefitactive-tilillään. Jos haluat saada mahdollisuuden päästä jakamaan oman jooga-kuvasi tällä tilillä, lisää kuvaasi hashtag #ellefitactive!

/ / / Australian girl, who is self-taught yogi, but nowadays trained yoga-teacher. From her Instagram, I first time got little sparkle for learning yoga. On her other account @ellefitactive, she shares other peoples yoga-pictures. If you want to be featured on this site, tag your photos with #ellefitactive!

Hiljattain päivitetty5

2) @gypsylovinglight (Fashion/Lifestyle and Travelling)

Tää on esteettisesti todella koukuttava Instagram -tili. Kauniita kuvia, koruja, matkakohteita, bikineitä ja rantaelämää.

/ / / Beautiful pictures, jewellery, dream travel destinations, bikini’s and beach life.

Hiljattain päivitetty4

3) @mostextremepictures (Travelling and Photography)

Uskomattomia kuvia ja ihmisiä! Näistä kuvista suurin osa olis mulle ”absolute NOPE”, mutta joistaki tulee sellainen fiilis, että tuon mä haluan tehdä tai tuolla mä haluan käydä. Nimensä veroinen Instagram- tili kyllä!

/ / / Amazing photos and amazing people! Most of the pictures would be big NOPE to me, but sometimes you get feeling that would be awesome to do that or go there. But like I said, most of the times NOPE haha!

Kollaasit7

4) @jayalvarrez &@alexisren (Travelling, Fashion/Lifestyle and Photography)

Suuren Instagram -julkisuuden saavuttanut ”Unelmapari” Jay Alvarrez ja Alexis Ren matkustavat ympäri maailmaa kuvaten satumaiselta vaikuttavaa elämäänsä. Kuvat ovat kadehdittavan inspiroivia, ja videot todella taitavasti tehtyjä.

/ / / ”Dream Couple” Jay Alvarrez and Alexis Ren are travelling around the world and filming their fairytale on the way. Such a beautiful pictures, and videos are very professionally made.

instagram favourites

5) @hanaleireponty (Travelling, Sport/Surfing/Yoga, Fashion/Lifestyle and Photography)

Mun yks kohokohta Byronilla oli, kun tapasin tämän Instagramista tutun surffaritytön Wategos -biitsillä! ;D Hanalei vaikutti älyttömän mukavalta tyypiltä ja luonnossa vieläkin kauniimpi kuin kuvissa (ja ne hiukset!!). Kuvissa näkyy paljon kristallinkirkasta merta ja surffausta!

/ / / One of the best moments in Byron was, when I met this surfer-girl at the Wategos Beach. She was such a nice girl in person and even more beautiful than in pictures (and that hair!!). Her Instagram is full of beautiful travel destinations, ocean and surfing, love it!

instagram favourites3

6) @extremenature (Travelling and Photography)

Mike Theiss matkustaa ympäri maailmaa ja kuvaa mm. National Geographicille.

/ / / Mike Theiss travels around the world and is takes amazing photos for National Geographic.

instagram favourites1

7) @abikiniaday & @tashoakley & @devinbrugman (Fashion/Lifestyle, Travelling and Photography)

Mulla on suuri rakkaus bikineitä kohtaan! Kun olin lähdössä Ausseihin, kaikista vaikein valinta oli mitkä bikinit otan mukaan haha! @abikibiday on Natashan ja Devinin luotsaama bikineihin keskittyvä Instagram-tili. Molemmilla on suhteellisen kadehdittavat bikinit kropat, joten ehkä heidän Instagram käy myös treeni-inspiraatiosta! ;D Molempien henkilökohtaiset tilit ovat täynnä kuvia ihanista biitsikohteista!

/ / / I have huge love for beautiful bikinis. I remember when I was leaving to Australia, hardest decision was which bikinis I want to take with me haha! This @abikiniaday is Natasha’s and Devin’s Instagram -account that is concentrating on bikinis. They both have also quite awesome bikini bodies, so probably this could be some training -inspiration too! ;D Their personal accounts are full of amazing travel destinations and beaches!

instagram favourites2

8) sjanaelise (Travelling, Sport/Surfing/Yoga and Photography)

Tämän Aussitytön Instagramista löytyy paljon joogakuvia, turkoosia merta, kauniita matkakohteita ja biitsejä.

/ / / This Australian girl has lot of yoga pictures, beautiful travel destinations, blue ocean and white beaches.

instagram favourites4

9) @kelseyogata (Travelling, Sport/Surfing/Yoga and Photography)

Tämä kuvaaja ottaa uskomattomia kuvia, joissa pääosassa vedenalaiskuvat! Oon aina ollut todella kiinnostunut sukeltamisesta, ja en malta odottaa, että pääsen suorittamaan sukelluskurssia. Näissä kuvissa kyllä suurin osa on otettu vapaasukeltaessa!

/ / / This photographer takes amazing photos, specially under water. I’ve always been very interested about diving, I can’t wait to go and get my diving certificate! Most of these pictures are freediving thought, even more awesome!

instagram favourites5

10) @wonderful_places (Travelling and Photography)

Tää on mun lemppari tällä hetkellä matkailu-inspiraatioon! Paljon kauniita kuvia maailman kauneimmista paikoista. Täältä löydän myös yleensä uusia matkailuun keskittyneitä Instagram- tilejä. ;D

/ / / So many beautiful pictures from the most beautiful places in the world. Perfect Instagram for some travel dreaming and to find more travel inspired Instagram -accounts.

instagram favourites6

11) @inmyblondelife (Fashion/Lifestyle and Travelling)

Todella kauniin Los Angelesissa asuvan tytön inspiroivia asukuvia ja matkakohteita.

/ / / Inspiring outfit -pictures and dream travel destinations. 

instagram favourites7

12) @haydenoneill (Travelling and Photography)

Mun rakkaus rantoja ja merta kohtaan näkyy myös näissä mun Instagram -suosikeissa, joten viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä Balilla asuva valokuvaaja Hayden O’Neill. Valokuvaus-inspiraatiota parhaimmillaan!

/ / / My love for beaches and ocean can be seen from my Instagram -favourites haha! But here’s one more, photographer Hayden O’Neill, who is located in Bali. Ocean is the main thing in this account, lots of  inspiration for photographing!

instagram favourites8

Previous Post Next Post