Suomen suurin matkablogiyhteisö

CHECKED

Hyvää juhannusta sinne Suomeen, älkää hukkuko hankeen! ;DD

Nää arkipäivät tuntuu menevän tosia nopeaa, ja ei oikeastaan nähdä Hennunkaan kanssa toisiamme paljon yhtään haha! Hennu on töissä aamuviidestä kahteen ja mä alotan puoli viideltä. Sit tuun kotia joskus kymmeneltä illalla ja Hennu on jo nukkumassa. Eilen käytiin kuitenkin nopsaa syömässä mun töiden jälkeen ja haettiin vielä churrot jälkkäriksi meidän lempparipaikasta Mooloolabasta. Paikan nimi on siis Cheery Churros, ja se omistaja aina antaa meille extrachurroja tai extrakastikkeita, ku ollaan kunnon kanta-asiakkaat haha! Noi on kyllä parhaita churroja mitä oon maistanu!

Viikonlopuksi ei oikeastaan oo vielä mitään erityistä suunnitteilla, saa nähä mitä keksitään. Sää ainaki näyttäis olevan parempi tälle viikonlopulle! Tänään yks kaveri pitää clothes swap -illan, ja samalla tehdään varmaan yhdessä ruokaa ja akrojoogaillaan. Tässä kuitenkin parit asukuvat eiliseltä! Ps. näitä kuvia jälkikäteen kattellessa katoin vaan tota mun tukkaa, vähä se onki vaalentunut täälä auringossa (surffatessa)! En oo siis raidottanut mun hiuksia täälä. Hennu ainoastaan on joutunut käydä tiukan ja tiivin koulutuksen latvojen tasaukseen, ja saa ollakki mun henk.koht kampaaja täälä haha! Varjopuoli mun blondissa surffitukassa on tietty se, että mun hiukset on myös aika kuivat ja muuttanut laatuaan tollaseen ”haluaisin olla laine, mutta en ihan”!

/ / / Days are going so fast here! We don’t even see each others with Hennu so often, she always works from 5am-2pm and I start 4.30pm to late. Then she’s already sleeping when I come home haha! Anyway, yesterday we went to eat after her work and also got some dessert from Cheery Churros. Those churros are so delicious!! The owner always gives us some extra churros or sauces, since we go there so often, loyal customers haha!

I don’t have any huge plans for the weekend yet, but weather should be good. One of my friend is having clothes swap today, so we’re also having dinner together and maybe do some acroyoga too! 

Here’s few outfit pictures from yesterday! (:

DSC03561DSC03572DSC03567DSC03591DSC03558DSC03566DSC03583DSC03608DSC03571

Previous Post Next Post

You Might Also Like