Suomen suurin matkablogiyhteisö

Lane Way

Terveppä terve!

Käytiin eilen syömässä pienelle kujalle järkätyssä Pop Up -ravintolassa, jossa oli tarjolla ihan superherkullista vegeruokaa. Kujaa ei oltu tietenkään ihan sattumanvaraisesti valittu, vaan sillä sijaitsi orgaaninen ”supermarket”. Paikalla tarjottava ruoka oli valmistettu täysin kaupan aineksista. Menuun kuului tofu-kebabit chili-kastikkeella, omenapaistos ja chai-tee. En oo mikään tofun ylin ystävä ollut tähän mennessä, mutta toi oli oikeesti ihan sairaan hyvää! Näköjään vegeruuastakin saa tehtyä herkkua, jos osaa! ;D Paikka oli BYOB eli ”Bring Your Own Bottle”, mikä on muuten aika yleinen käytäntö monissa pienemmissä ravintoloissa. Voit tuoda omat juomat joko ilmaiseksi tai pientä maksua vastaan. Helpommin ihmiset tulee ulos syömään tai käyttää enemmän rahaa ruokaan, jos alkoholi on ns. ”ilmaista”, vois toimia Suomessaki?

Tässä siis muutamia kuvia illalta, oli aika tunnelmallinen paikka sateesta huolimatta!

/ / / 

We went yesterday to eat this vegetarian pop-up restaurant on cute little lane. There was organic ”supermarket” on that lane, and the whole menu was made entirely from their ingredients. They had tofu-kebabs with chili sauce, apple crumble with coconut custard and chai tea. I’m not big fan of tofu, but that was so good! I wish I would be enough talented to cook as delicious veggie food. They also had BYOB, which is pretty common in Australia. Specially in smaller restaurants. You can bring you own drinks, either for free or some places charge few dollars. I think that’s a good way to make people come eat out more often! This could work in Finland too?

Here’s few pictures from the night, so cozy even thought it was raining a bit!

DSC03428DSC03432DSC03442DSC03436DSC03441DSC03453DSC03449DSC03429DSC03493DSC03484DSC03489DSC03509DSC03466DSC03467DSC03477DSC03458DSC03471DSC03447

Previous Post Next Post

You Might Also Like