Suomen suurin matkablogiyhteisö

BRUNCH

Helou!

Mites tää viikonloppu meni näin äkkiä, nyt jo sunnuntai! Onneks täälä on kuitenkin vielä huominenkin vapaa kaikille, koska on nimittäin kuningattaren syntymäpäivä. Niin siis täälä juhlitaan Englannin kuningatar Elizabethin synttäreitä, koska hän on myös Australian kuningatar. Kuulinpa tästäkin ihan pari päivää sitten… No anyway! Perjantaina oltiin tosiaan kaverin läksiäisissä, ja oli kyllä ihan älyttömän hauska ilta pitkästä aikaa. Kuvamateriaali illasta on laadultaan sellaista, että enpä taida tänne lisätä, ettei mee mummilla aamukahvit väärään kurkkuun haha! Seuraavana päivänä tehtiin yhdessä kuitenkin ihan huippuhyvä aamupala, mutta koska kello oli lähemmäs yks kun päästiin syömään, pitänee tätä sitten kutsua sivistyneesti brunssiksi! Meidän brunssi sisälsi pannukakkuja, uppokeitettyjä munia, pekonia, vaahterasiirappia, chai-latteja ja appelsiinimehua. Kahvin jouduin valitettavasti hakea kahvilasta matkalla, koska Ausseilla on outoja tottumuksia kahvin suhteen. Esim. sellaisia tottumuksia, että kukaan ei omista kahvinkeitintä. Toi chai-latte tehtiin ihan siis pulverista ja vedestä, ja vaikka pulverikahvia oliskin ollut, minähän en sitä suostu juomaan haha!

Tässä siis kuvia meidän herkkubrunssista! Tää ei ehkä mee ihan samaan kastiin hifistely-brunssien kanssa, mutta kaikki oli tyytyväisiä ja kaikilla oli hauskaa jee! Mennään tänään muuten kokeileen laser-sotaa jos ehditään. Se alkais nimittäin tunnin päästä..

DSC03242Cooking assistants! Or emotional supporters, what ever you wanna call them!

DSC03210DSC03236DSC03216

/ / /

Hi guys!

How did this weekend went so fast, it’s already Sunday? Well thank god, tomorrow is free day for everyone too, because it is Queens birthday. Yes, they celebrate Queen Elizabeth’s birthday, because she is also Queen of Australia. I didn’t knew this before, but you always learn something new.. On Friday we had our friends farewell party, and it was awesome. So fun night and met so many fantastic people! Thanks to everyone involved! Next day we made epic breakfast together, but since it was ready around 1pm, we should probably call it a brunch! We had pancakes, poached eggs, bacon, maple syrup, chai-lattes and orange juice. Unfortunately, I had to pick up my coffee from cafe on the way there, because Australians have weird habits with coffee. Habits like example nobody owns a coffee machine! 😀

Here’s some snaps from our awesome brunch! This is not maybe the most fanciest one, but everybody was happy, everyone had enough food and most important, everybody had fun making it haha! Today we are planning to go do laser war, if anyone knows what is it! We are not sure if we are gonna be there on time thought, since it starts 3pm and it’s already 2pm, and everybody is not even home yet..

DSC03233DSC03229Small chef and big chef

DSC03259JD showing The Ultimate Pancake! White thing is not ice cream, it is eggs..

Previous Post Next Post

You Might Also Like