Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sushi Lunch

Moikka moi!

Käytiin eilen huvin vuoksi Coolumissa lounaalla, jonka jälkeen suunnattiin vielä rannalla jäätelöiden kanssa katsomaan surffausta. Tai no. Eihän siellä mitään surffareita oikeastaan ollut haha! Oli vähä viileämpi päivä ja viileä tuuli, ja aallot ei tosiaan ollut mistään parhaimmasta päästä. Kyllä sielä kuitenki joku pikkuisten surffikoulu oli alkamassa! Katottiin Hennun kanssa ihan jäässä, kun suurimmalla osalla ei ollut edes kunnon wetsuittia. No lapsethan ei tunnetusti tunne veden kylmyyttä samalla tavalla kuin aikuiset. Itsekkin olin pienenä kunnon vesipeto, ja mut sai aina raahata vedestä pois! Vieläki olisin halunnu uida, vaikka huuletki jo vähän sinersi haha!

Mulla on tänään viimeinen päivä siivousta tälle viikkoa, ja seuraavan kerran vasta ens tiistaina wohooo! Viikonlopulle ei oo vielä tarkempia suunnitelmia, mutta jotain eksoottisempaa kyllä haluan keksiä. Mietittiin sitä telttailuakin, mutta tää äkillinen säiden kylmeneminen kyllä vähä lannistaa mun intoa. No ainakin perjantaina on yhden kaverin läksiäiset, siitä on hyvä aloittaa pitkä viikonloppu!

DSC03171DSC03179-001Tässä kuitenkin kuvia tähän mennessä parhaasta sushi -paikasta missä oon syönyt Ausseissa. Sydneyssä asuessani mulla oli kaksi japanilaista kämppäkaveria. Ne sanoi aina, että ne ei tykkää sushista Ausseissa. Kuulemma suurin osa sushi -ravintoloista tarjoaa korelaisittain valmistettua sushia, eikä japanilaisittain. Itsehän en ole mikään sushi-expertti, joten mitään suuria eroja en varmastikkaa näissä huomaa. Tämä sushi -ravintola missä käytiin sijaitsee tosiaan Coolumissa, ihan rannan tuntumassa ja on nimeltään Sushi Station. Kokki on japanilainen, joten ruoka on aidosti japanilaiseen tyyliin valmistettua. Työntekijät ovat todella mukavia ja huomaavaisia asiakaspalvejoita! Asiakaspaikkoja löytyy sekä sisältä että ulkoa. Sushi on ehdottomasti parasta mitä oon tähän mennessä maistanut täälä Ausseissa, ja heiltä löytyy myös laaja lämmin menu sekä myös gluteenittomat vaihtoehdot! Myös erilaisia aasialaisia juomia, merileväsalaattia ja miso-keittoa on saatavilla. Jos joku joskus Coolumin päin eksyy, niin ehdottomasti käymisen arvoinen paikka!

DSC03173DSC03181/ / /

Heyy!

Yesterday we drove to Coolum for lunch, and after that we bought some ice cream and went to the beach to watch surfing. Or well. There wasn’t a lot of surfers there haha! It was little bit colder day and wind was really cold, also the waves were not very nice. Still there was some little kids surf school about to start. We were wondering with Hennu how are they able to go to the water, most of them didn’t even had proper wetsuits on. Probably it’s true that kids don’t feel the coldness of the water the same way as adults do. When I was little, I loved being in the water and my mom always had to drag me out of there. Even after my lips had gone blue, I just wanted to swim more and more! 😀

Today I have the last day of cleaning for this week, and next time I have to work on next Tuesday. Wohoo! I don’t have any big plans for the weekend, but I have my friends going away -party on Friday. That’s good start for the long weekend. (:

DSC03184DSC03198But little bit about this sushi -restaurant we were eating. When I was living in Sydney, I had two Japanese flatmates (Greetings to Shota and Kick, my favorite Pokemon’s ;D). They always said, they don’t like sushi in Australia, because it’s usually made with Korean style not Japanese. I’m not any sushi-expert, so I don’t believe that I would notice big difference. Anyway, this place we were eating lunch, is called Sushi Station and it’s in Coolum, close to the Coolum Beach. They have Japanese chef, so the food is authentic Japanese food. All the other workers are so nice and bubbly, service is excellent! You can choose to sit either inside or outside. This sushi is definitely the best I’ve eaten here in Australia so far, and they also have warm menu with standard and gluten-free choices. You can also have different kind of Asian drinks, seaweed salad and miso-soup! If you ever visit Coolum and like Japanese food, you have to visit Sushi Station!

DSC03206DSC03196

Previous Post Next Post

You Might Also Like